diumenge, 26 de febrer del 2012

Merescut triomf davant el líder de la categoria

Sabadell 1-0 Deportivo

Sabadell: De Navas, Toni Lao, Redondo, Olmo, Pablo Ruiz, Ciércoles, Óscar Ramírez, Antonio Hidalgo (min. 80 Agustín), Baha (min. 67 Ezequiel), Puigdollers (min. 61 Juvenal) i Lanzarote.

Deportivo: Aranzubía, Laure, Morel, Ze Castro, Colloto (min. 63 Xisco), Bergantiños, Juan Domínguez, Valerón (min. 85 Jesús Vázquez), Riki, Guardado i Bruno Gama (min. 56 Salomao).

Gols: 1-0 Lanzarote (min. 45)

Estadi: Nova Creu Alta (7.100 espectadors)

Nou eren els partits que el Deportivo de la Corunya portava de manera consecutiva guanyant. I és que el líder de la categoria arribava a la Nova Creu Alta crescut i amb la moral intacte després de la bona dinàmica de resultats. Però amb el que no comptaven els de José Luis Oltra era amb la bona predisposició i l'ambició dels nostres jugadors que van fer un molt bon partit, ple d'intensitat, força i molta rauxa que a la fi va significar un triomf merescut. També a les grades es va viure una gran festa on el Deportivo va ser l'equip que més afició rival va desplaçar i les grades de l'estadi creualtenc van disposar d'una de les millors entrades de la temporada i amb un gran esclat de color a la zona del gol nord. El partit va ser jugat de tu a tu entre dos equips que sempre van buscar jugar la pilota i difícilment la rifaven de manera intranscendent. El centre del camp es lluitava com mai i la defensa comandada per la parella de centrals Olmo i Pablo Ruiz va funcionar de manera excel•lent mantenint a ratlla la davantera, de molts quirats, corunyesa. Vam tenir més aproximacions perilloses i la primera seria per un Baha que tornava a la titularitat i que a la mitja hora de joc i després de fer un gran retall a la frontal seria objecte d'una falta molt clara quan ja encarava sol Aranzubía. El llençament acabaria picant contra la barrera en la que seria una gran ocasió. Riki ho intentaria tímidament amb el cap, fins que just abans d'arribar al descans una nova falta, més llunyana que l'anterior, acabaria al fons de la xarxa després d'un gran tir de Manolo Lanazarote i que acabaria en gol després de picar contra el terra i despistar absolutament al porter visitant. El segon període seria igual de vibrant i vistós que el primer i les arribades es farien més perilloses tot i que en aquet tram de partit fou clau la intervenció d'un De Navas que aturaria un llençament de falta a Riki quan ja es cantava com a gol. També Aranzubía hauria de treballar a fons per aturar les escomeses locals i tan Ramírez com altre cop Lanzarote tindrien el segon gol de la tarda a les seves botes. Anades i vingudes constants per delit del públic que estava presenciant un bon espectacle. Altre cop De Navas aturaria una pilota a les botes de Salomao i a l'altre àrea molt a prop estaria Ezequiel d'arribar a temps per anotar la sentència. Al final els punts es quedaven a casa de manera més que merescuda davant un rival que encara faria més gran el triomf aconseguit a l'estadi.