diumenge, 19 de febrer del 2012

Derrota de pes per un partit fluix que mereixia acabar en empat

Cartagena 1-0 Sabadell

Cartagena: Juanma, Gaspar, Kijera, Chus Herrero, Abraham Paz, Mariano, Dimas, Lafuente, Braulio (min. 73 Chamorro), Collantes (min. 85 Héctor Font) i Raimondi (min. 67 Álvaro).

Sabadell: De Navas, Toni Lao, Redondo, Olmo, Pablo Ruiz, Héctor Simón, Óscar Ramírez, Antonio Hidalgo (min. 67 Álex Cruz), Florian (min. 59 Baha), Arteaga i Lanzarote (min. 59 Ezequiel).

Gols: 1-0 Raimondi (min. 57)

Estadi: Cartagonova (5.200 espectadors)

Derrota injusta a l'estadi de Cartagonova en un partit on cap dels dos equips va merèixer els tres punts d'una manera clara on un empat hagués estat el més just. D'aquesta manera els departamentals posaven fi a una mala ratxa de tres jornades perdent de manera consecutiva. En un primer temps molt avorrit i sense ocasions de gol clares, únicament el davanter local Braulio als instants inicials posaria a prova un segur De Navas i poc després seria Florian que amb una vaselina estaria a punt de superar al porter Juanma que rectificaria a temps per evitar el gol saballut. La resta de minuts van ser de molt respecte i molt de joc al centre del camp amb molta lluita i coratge però sense arribades clares a les àrees contrincants. A la segona part els de Carlos Ríos van sortir més entonats que no pas els nostres i aviat es farien amb el domini de la pilota intentant també apropar-se a les immediacions de De Navas encara que sense una gran perillositat. Poc a poc però les forces s'anirien igualant i arribat al quart d'hora de la segona meitat tindríem la millor ocasió del partit en un servei de cantonada botat per Manu Lanzarote que Antonio Hidalgo des de la frontal xutaria de primeres i amb el porter Juanma ja superat acabaria salvant el primer gol sota pals el central Gaspar. Una autèntica llàstima que encara es veuria més agreujada instants després quan el Cartagena al minut 57 i després d'una més que possible falta sobre Redondo, ho aprofitaria Collantes per centrar des de la banda dreta i Raimondi amb el cap superaria a un David de Navas que res va poder per evitar el gol dels murcians. Gerra d'aigua freda per als nostres i eufòria a les grades de l'estadi de Cartagonova. L'avantatge local a més significaria un cop dur per als nostres que tot i els canvis de Lluís Carreras buscant un joc més ofensiu per bandes de res van servir per trobar l'empat. Inclús els departamentals arribant al minut 70 a prop van estar d'aprofitar dues errades per pèrdua de pilota dels nostres al centre del camp per posar a prova a un De Navas que va treure dues mans espectacular per a mantenir-nos vius dins el partit. Continuaven sumant els minuts de manera estèril en matèria atacant per un Sabadell que tot i tocar la pilota ja no va trobar la manera de crear perill davant la porteria de Juanma, deixant escapar un partit important en el que l'empat hauria estat el resultat més just.