dissabte, 25 de febrer del 2012

26a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-R.C. Deportivo de la Coruña


El partit de l'any. No per decisiu, sinó per esperat. Arriba a la Nova Creu Alta l'equip amb més nom i més història recent de la Liga Adelante. A més, és el líder destacat de la categoria i arriba a Sabadell amb nou victòries consecutives -rècord històric del club-. Això i l'alicient de poder veure sobre la gespa de l'estadi creualtenc a jugadors com Guardado, Valerón, Aranzubia o Lassad, entre d'altres, fa d'aquest partit el que més expectació ha creat entre l'afició arlequinada. Ni la jornada econòmica decretada per la directiva impedirà una gran entrada a l'estadi.

El Sabadell arriba a la cita amb el seriós dubte d'Hèctor Simón amb problemes en un tormell. Tot i que el de Llançà ha entrat a una convocatòria de 20 jugadors, és poc probable que pugui participar del partit. Lluís Carreras haurà de descartar a dos futbolistes. Qui segur que han quedat descartats són Samuel Baños, Álex Cruz, Bermudo i Aarón Bueno. Encara continua de baixa Joaquín Rodríguez. Pel que fa al Deportivo de la Coruña són baixa per lesió Pablo Álvarez, Manuel Pablo, Ayoze i Lassad.

El partit donarà inici a les 18h. i serà retransmès per la Televisió de Catalunya mitjançant el seu canal Esport3. L'encarregat de dirigir l'encontre serà l'extremeny Gil Manzano. Es dona la curiositat que aquest mateix col·legiat va ser el que va arbitrar el mateix partit de la primera volta. Aquell dia amb derrota arlequinada per 2-1 a Riazor.