dimecres, 4 de maig del 2011

Llista electoral a la Junta Directiva de la penya @rlekinats.com

Amigues i amics,

Com ja sabeu, vam convocar eleccions a la presidència de la penya el passat 14 de febrer perquè el proper 14 de maig escollim nova junta directiva.
Només han passat tres anys des de les últimes eleccions però jo mateix, com a president, he cregut convenient avançar-les degut a que el proper mes de novembre de 2011 @rlekinats.com complirà el seu desè aniversari.
En aquest escenari vaig trobar del tot desencertat haver de convocar eleccions precisament al mig del que ha de ser la celebració d’aquesta efemèride i d’aquí l’avançament de la convocatòria.

Degudament explicat això, us anuncio que em presento a la reelecció com a president de la penya @rlekinats.com i que la llista electoral està formada per:

President: Manel Escribà
Sots-President: David Blasco
Secretari: Òscar Jiménez
Sots-Secretari: Raúl Rodríguez
Tresorer: Jordi Casals
Comptador: Jose Pérez
Vocals: Jordi Romagosa, Miguel Ángel Rodríguez i Pedro Salado

Fins al moment crec que hem aportat un plus que li faltava al nostre Centre d’Esports Sabadell, sobretot a nivell social, que és on pensem que s’han de desenvolupar pràcticament la totalitat de les activitats de les penyes, a fi i efecte de donar caliu i germanor als i entre els socis i aficionats al CE Sabadell.

La intenció és seguir potenciant actes i activitats, com pugui ser el Torneig InterPenyes i multiplicant-los en la mida que sigui possible, com és el cas del Col•loquis @rlekinats, per posar dos exemples.

Tot això, evidentment, sense deixar de banda el sentit de l’existència de la penya, que no és altre que donar el suport tan directe com sigui possible al propi club.

Volem impulsar l’animació des de les grades de la Nova Creu Alta, ja no tant sols als partits de més transcendència, sinó d’una manera més habitual, així com una més i millor organització en els desplaçaments.

És impossible deixar de banda o no fer menció dels actes de celebració que mereix la dècada que celebrarem a partir del proper novembre, tot i que aquests ja són projectes molt més puntuals, pel que no seria de tot lògic fer-ne cap resum ara.

A grans trets aquests són els ‘cavalls de batalla’ en els que volem incidir i amb els que comptem per seguir endavant amb aquest projecte que vam encetar ara fa gairebé deu anys, que va començar amb una colla d’amics i, sense perdre aquest esperit, estem convertint en el màxim exponent del Centre d’Esports Sabadell a nivell social.

VISCA EL CENTRE D’ESPORTS SABADELL!!!

Manel Escribà.
President de la penya @rlekinats.com