dissabte, 7 de maig del 2011

El Rival: C.D. Dènia



La darrera visita que tocarà fer en partit de lliga serà al sempre temible Camp Nou de Dènia on l’ambient caldejat de les grades fa que sigui un terreny de joc poc propici on anar-hi a jugar. Els de Nino Lema, com sempre ,són un equip carregat de veterania i experiència al mateix temps que demostren ser molt intensos i realment contundents. Tot i que a casa no han estat tan regulars com en d’altres temporades i han deixat escapar força punts, és cert que els partits jugats a la Marina Alta són normalment de pocs gols i on l’estratègia hi té un paper fonamental.

És també un dels conjunts que més targetes ha vist i la defensa amb Óscar López, Aceitón, Mendoza, Pepín o Rubén Primo n’acumula un gran número. Al centre del camp també hi juguen amb molta intensitat i la força d’homes com Juan Carlos, Dani González o Pinto amb un perfil més defensiu que no pas creatiu fan que la tasca de recuperació a la zona ample sigui realment difícil. A la davantera aquesta temporada hi han trobat a faltar els gols de Manolo Bueno que ha vist com el seu relleu realitzador ha estat per un Rafa Belda molt perillós a les contres i també per un Jordi Vinuesa que després de començar la temporada al Guijuelo va decidir tornar al Denia en el mercat d’hivern i de fet s’ha convertit ja en un dels màxims golejadors de l’equip groc. També al gener va aterrar Aitor Ramírez, que després de no gaudir de massa oportunitats al nostre Sabadell acabaria cedit amb els de Nino Lema on ha gaudit de més minuts que no pas va fer-ho al Vallès. No serà gens senzill superar a un rival que tot i tenir assegurada la permanència no ens posarà les coses gens fàcils, menys encara després del partit de la primera volta on llavors vam superar-los a la Nova Creu Alta per 4 a 0 en la golejada més important que han rebut aquesta temporada, on a més, equips com Badalona, Hospitalet, Gandia o Alcoyano no hi ha pogut vèncer.

La darrera visita que vam fer al Camp Nou de Dènia data de la temporada anterior on llavors en un partit marcat per diferents incidents que van tenir lloc a la grada i que van acabar amb denúncies cap alguns dels membres de l’expedició saballuda només va servir per a que sortíssim derrotats per 2 a 1 on l’inestimable ajuda de l’àrbitre Del Río Ayete també va ser important per a que no ens emportéssim res de positiu. César Remón avançaria als de Nino Lema, mentre que Arnal a cinc minuts del final establia l’empat i ja en el darrer instant Jordi Vinuesa deixaria els punts a la Comunitat Valenciana.