dilluns, 9 de maig del 2011

Dènia continua sent un camp maleït

Dènia 1-0 Sabadell

Dènia: Iván Vidal, Aceitón, Mendoza, Óscar López, Rubén Primo, Tortosa, Juan Carlos, Dani González, Manolo Bueno (min. 81 Gervasio), Pepín (min. 65 Didi) i Pinto (min. 61 Rafa Belda).

Sabadell: De Navas, Toni Lao, David Bermudo (min. 65 Hiroshi), Azparren, Pagès, Robles, Cuenca, Fito (min. 61 Puigdollers), Joaquin, Marc i Àlex Ruiz (min. 33 Eneko).

Gols: 1-0 Manolo Bueno (min. 26)

Estadi: Camp Nou (400 espectadors)

Ni amb els dos equips amb els deures fets ni amb els dos equips esperant que finalitzi la lliga regular, va ser suficient per a que els nostres puntuessin per primera vegada al Camp Nou de Dènia on de moment hi han sumat quatre derrotes en les quatre visites que hi hem fet. De totes maneres, en un partit prou ensopit, aquesta penúltima jornada serà recordada pel retorn després de la llarga lesió de genoll d’Albert Puigdollers que va entrar a la segona meitat substituint a Fito i també perque Pep Pagès va disputar el seu partit número 100 amb la samarreta del Sabadell, tot un premi per al central barceloní després de la seva irreprotxable trajectòria dins el nostre club. La mala notícia però va arribar en forma de targeta per Isaac Cuenca, la quarta de la temporada i amb les eliminatòries d’ascens a tocar i també per la lesió d’Àlex Ruiz que va tindre que retirar-se amb un fort cop al genoll. El partit va començar amb el passadís dels jugadors locals al campió de grup, però només seria el preludi d’un millor partit dels alacantins que a la primera meitat van posar setge sobre la porteria d’un De Navas que acabaria sent el millor jugador del partit. Així al minut 26 una rematada de Manolo Bueno acabaria significant l’únic gol de la matinal ben celebrat a les grades i que serviria com a comiat per a una afició que abaixa el teló fins l’any vinent. A més, els nostres amb el cap més posat a les eliminatòries d’ascens que no pas en aquestes darreres jornades i amb menys intensitat que habitualment, no van xutar a porta fins al minut 44 quan Marc va provar sort després d’una centrada de David Bermudo i que el porter groc Iván Vidal va aturar sense problemes. El segon temps va ser encara més avorrit que el primer i la intensitat va baixar encara una mica més i on les ocasions clares de gol han brillar per la seva absència. I és que per la nostra part dos xuts que van sortir per sobre la porteria local van ser l’argument ofensiu i les millors aproximacions com per haver empatat l’encontre. El primer en intentar-ho va ser Joaquin, mentre que Puigdollers també va tenir la seva després d’un llançament de falta. Tampoc el Dènia va apretar massa i va mantenir-se ben tancat tot esperant el xiulet final de l’àrbitre que significava la segona derrota consecutiva per al Sabadell, per primer cop aquesta temporada, i el punt i final als partits de casa per un Dènia que la setmana vinent acabarà ja la seva temporada.