dimecres, 22 de desembre del 2010

El Rival: F.C. Santboià

Serà el primer duel a Segona B entre Santboià i Sabadell


El darrer partit de la primera volta ens portarà a viatjar fins al Joan Baptista Milà per tal de jugar per primer cop a la història, a Segona B, davant el Santboià. Un camp gens fàcil ja que les dimensions reduïdes del rectangle de joc no ens ajudaran massa. Però l’equip de Quim Ayats que va aconseguir un ascens històric la temporada anterior està intentant seguir un patró de joc molt ofensiu, cosa que fa que siguin l'equip més golejats del grup, tot i tenir un porter de moltes garanties com és Rafa Leva. Igualment la passió amb la que es prenen cada encontre i la intensitat amb la que juguen faran que treure punts sigui ben difícil.

Després de pujar de categoria i amb un pressupost força escàs, els del Baix Llobregat van intentar fer un equip competitiu i de fet van fer-se amb alguns reforços importants, casos del defensa Fran Erencia amb molta experiència a la categoria i que provenia del Badalona o el conegut Blas Vílchez que gràcies a la seva amistat amb Juan Carlos Pérez Rojo, que el va entrenar quan ambdós eren al Barcelona C, també acabaria acceptant l’oferta dels santboians. A més d’altres noms com els de Fran Piera que després d’un any amb pocs minuts al Sant Andreu està sent un dels màxims golejadors de l’equip i una de les referències junt amb un Guillem Cornellà que va arribar del Llagostera. I tot això sense oblidar un dels homes més incisius de la plantilla vermella, com és Daniel Valero, més conegut com a Peque i que amb una velocitat vertiginosa fa que sigui un dels jugadors més perillosos. També Monti continua al Santboià amb qui va firmar durant la temporada passada però que en aquesta les lesions l’estan deixant sense un excessiu protagonisme i que segons va afirmar ell mateix serà la última abans de la retirada. I tot això lligat amb una aposta per als més joves cas de Kevin Sánchez de només 17 anys i que Barcelona i Madrid li van al darrera i que ja ha disputat molts minuts en aquesta lliga donant un excel·lent rendiment.

L’última visita que vam fer al Joan Baptista Milà data de la temporada 20006/07 a la Tercera Divisió on llavors vam empatar a un, amb un gol de Toni Mora al minut 90 després d’una gran jugada de Manel Martínez.