dissabte, 18 de desembre del 2010

El Rival: C.D. Dènia

El Dènia encara no sap el que es guanyar a la Nova Creu Alta


Nino Lema tornarà a la Nova Creu Alta, aquest cop en època de bons auguris com és el Nadal, fet que esperem que serveixi per a que faci gala d’una millor educació de la que els darrers anys ha mostrat amb el Sabadell. El tècnic gallec del Dènia està fent una gran feina amb un bloc debilitat respecte la temporada passada on van ser una de les sorpreses del grup gairebé classificant-se per les eliminatòries d’ascens.

La pèrdua de jugadors importants com van ser les baixes de Dani Fernández i Jorge Giménez que van marxar a Alcoi o les de Borja i César Remón que van signar pel Girona i l’Ontinyent respectivament van fer que l’estiu fos realment mogut. A més tampoc van poder retenir a un dels màxims artillers la temporada passada com va ser l’adéu del conegut Jordi Vinuesa que va firmar pel Guijuelo. I és que els problemes econòmics també estant sent un greu maldecap per a l’entitat alacantina que a l’estiu va reforçar-se amb jugadors joves i d’equips que van acabar perdent la categoria de bronze. Però això no és sinònim d’equip senzill de guanyar, ben al contrari ja que Nino Lema és un entrenador que basa la majoria del seu joc en una fortíssima defensa i els seus blocs es caracteritzen per la intensitat i per rebre pocs gols. Iván Vidal continua una temporada més sota pals demostrant la seva regularitat i seguretat. A la defensa hi va arribar un dels homes més destacats com és el cas d’Óscar López procedent del Benidorm i que amb els experimentats Aceitón, Mendoza i Pepín fan que sigui tota una aventura fer-los un gol. A més el jove Rubén Primo també està realitzant una gran campanya. A la zona ample, molt física, hi destaca el volant Dani González molt treballador que amb el corpulent Juan Carlos fan que sigui complicat trenar-los jugades elaborades. A més els grocs van incorporar aquest estiu passat a dos jugadors importants com són Jorge Pinto amb molta experiència a la categoria i que va arribar procedent del Marbella, així com el nostre ex-jugador Rial que ho feia del Moratalla. Al davant hi continua Manolo Bueno però que sense la seva parella Jordi Vinuesa li està costant més fer gols. De totes maneres el seu joc d’esquena és molt bo i és molt oportunista en les jugades a pilota parada. Però Koeman que va firmar del Cartagena B i dos jugadors que van arribar de la Vilajoiosa són també realment perillosos casos de Rafa Belda tècnicament molt ben dotat i Pepín que ja sap que és marcar-nos un gol quan a l’última jornada de la temporada anterior va fer-ho amb el seu antic equip en un partit que acabaria 3 a 1 favorable als valencians.
La darrera visita que va fer-nos el Dènia a l’estadi data de la temporada anterior on llavors en un partit força fluix vam acabar empatant sense gols. També cal dir que els tres cops que ha visitat el Dènia la Nova Creu Alta encara no ha pogut sortir amb els tres punts.