diumenge, 5 de desembre del 2010

16a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-C.D. Castellón


Torna el Castelló a la Nova Creu Alta. Després de cinc temporades a la Segona Divisió A, una nefasta temporada 2009-2010 en que van acabar en darrera posició els van condemnar a la Segona B. Després d'un inici dolent que va acabar amb la destitució del català Jordi Vinyals i l'arribada de 'Casuco', han aixecat el vol i porten tres victòries consecutives que l'han fet sortir de la zona perillosa de la classificació. Això és el que voldrà aconseguir el Sabadell, la tercera victòria seguida i seguir una setmana més entre els quatre primers.

Després de la remuntada a El Clariano d'Ontinyent, Lluís Carreras recupera efectius que no es van poder desplaçar a terres valencianes. Isaac Cuenca i Puigdollers s'han recuperat i Agustín i Bermudo tornaran a l'equip un cop han complert el partit de sanció per acumulació de targetes. Qui va veure la cinquena i no podrà jugar davant els orelluts serà Fito Miranda que s'unirà a les baixes ja conegudes de Joaquin, Eneko i Manga. Aquests dos últims podrien tenir minuts en la tornada dels setzes de la Copa Federació del proper dimecres davant l'Atlètic Balears. Així doncs, un possible onze titular podria ser el següent: De Navas, Chapi Arnau, Lao, Agustín, Bermudo, Robles, Ciércoles, Puigdollers, Cuenca, Marc Fernández e Hiroshi. Pel que fa al Castellón, 'Casuco' té la baixa de Pere Martí, amb problemes als dos genolls, serà baixa sense plaç de recuperació.

El Sabadell tornarà al seu horari habitual a l'Estadi (17h.) després del partit davant el Sant Andreu que es va jugar en horari matinal. L'àrbitre del partit serà el balear Lara Ortega. Un col·legiat de només 25 anys i que debuta a la categoria de bronze del futbol espanyol. Va debutar a la jornada 1 en el Gramenet-Santboià (2-1) i el seu darrer partit en el grup tres és l'Alicante-Ontinyent (0-0) de la desena jornada. Els preus de les entrades són els següents:

General: 5 euros
Tribuna: 30 euros
Menors de 12 anys: Gratis
Socis 10-11: Gratis