dijous, 23 de desembre del 2010

19a Jornada Lliga: F.C. Santboià-C.E. Sabadell


Objectiu liderat! Tot i que sigui amb un partit més que els immediats perseguidors, el C.E. Sabadell pot ser líder de la Segona B aquesta nit a partir de les onze de la nit si supera a domicili al Santboià. Un partit que serà el primer cop que es produeixi a Segona B entre santboians i sabadellencs. L'únic precedent al Joan Baptista Milà data de fa tres anys a Tercera Divisió i amb empat a un, gol de Toni Mora pels arlequinats. El Sabadell intentarà sumar una setmana més sense conèixer la derrota, seria la vuitena, i el Santboià sumar tres punts que el mantingui amb esperances de salvació de cara a la segona volta del campionat.

Pel que fa al partit d'aquesta nit, el Sabadell de Lluís Carreras arriba en plena ratxa de bon joc i resultats. A més, l'enfermeria mica en mica es va buidant i només hi queden Joaquin i Manga. Chapi Arnau, que va ser baixa contra el Dènia per sanció i per uns problemes físics, no tindrà problemes per jugar avui a Sant Boi si Carreras ho creu oportú. Fora de la convocatòria han quedat Azparren, Eneko i Bermudo. Així doncs, l'onze titular podria ser el següent: De Navas, Chapi Arnau, Lao, Agustín, Alex Ruiz, Ciércoles, Robles, Puigdollers, Marc Fernández, Cuenca i Hiroshi. Qui tindrà més problemes per confeccionar l'onze titular serà el tècnic local Quim Ayats. El darrer partit davant l'Hospitalet a la Feixa Llarga ha deixat dures consequències als del Baix Llobregat en quant a jugadors sancionats. Rafa Leva, Guillem Cornellà, Pedro i Fran Erencia estan castigats, al qual s'ha d'afegir el dubte fins darrera hora de Fran Piera amb problemes físics. Masses baixes per un equip situat en descens i amb molts problemes per aconseguir punts.

Sigui com sigui, el partit donarà inici a partir de les 21h. al Joan Baptista Milà de Sant Boi amb arbitratge de l'aragonés López Muñoz. Un àrbitre gens propici pel Sabadell, ja que de vuit partits que ha dirigit als arlequinats en cap ha aconseguit la victòria el conjunt arlequinat, 4 empats i 4 derrotes. El darrer partit, fa dues temporades davant el Badalona a l'estadi i amb empat a zero. Esperem trencar la ratxa i passar el Nadal com a líders.