dissabte, 15 d’agost del 2009

Primera victoria del filial a la pretemporada (2-3)

La intensa pluja ha estat una constant durant el partit

Sant Boi de Lluçanès 2-3 Sabadell B

El filial arlequinat, entrenat per José Quereda 'Pirri', ha debutat a la pretemporada amb una victoria aconseguida als instants finals de partit. Un partit que ha estat marcat per la intensa pluja que ha caigut a Sant Boi de Lluçanès durant bona part de l'encontre. En un inici de partit una mica dubtós per part dels arlequinats, els locals s'han avançat en el marcador en un u contra u que han aconseguit batre a Albert. El porter arlequinat ja havia salvat en anteriors ocasions als sabadellencs amb dues grans aturades. Poc després ha empatat Riki amb una precisa vaselina que ha sorprés al porter rival. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

Al quart d'hora de la segona part, el Sant Boi s'ha tornat a avançar en una errada de marcatge a través d'un córner. El Sabadell jugava millor i tenia més oportunitats que els locals però no eren materialitzades. En un jugada semblant al segon gol del Sant Boi, el jugador d'orígen guineà, Cámara, ha aprofitat una pilota morta dins l'àrea petita per afusellar la porteria i establir l'empat a dos. Quant el partit semblava abocat a l'empat, i es destinava als penals per decidir el vencedor del Torneig de Festa Major del poble, el mateix Cámara ha fet una gran jugada per banda i ha assistit a Manrique que ha batut al porter i ha fet el definitiu 2-3. El mateix jugador, ha estat objecte d'un clar penal a l'última jugada del partit que l'àrbitre no ha xiulat. Així doncs, primera prova del Sabadell B aprovada amb nota. Tot i així s'haurà de continuar pulint errors clàssics d'aquestes dates de l'any.

Alineació Sant Boi-Sabadell B

Albert, Richard, Morillo, Pepe, Jordi Prats, Igor, Riki, Paquito, Aliou, Manrique, Javi Martínez. També han jugat: Salva, Carlos, Jordi Hernández, Robinho, Cámara, Vicenç, Kike i Nelson.

El proper partit amistós dels de 'Pìrri' serà el proper dissabte 22 d'agost a les 19h. davant La Planada.