dilluns, 24 d’agost del 2009

Derrota en el derbi en l'últim partit amistòs (1-0)

Un onze molt semblant debutarà dimecres a la Copa del Rei

Terrassa 1-0 Sabadell

Moya va comentar fa uns dies que del resultat d'ahir a l'Olímpic, tant si es guanyava com si es perdia, que no s'havia de fer molt de cas. Doncs això es el que s'ha de fer. S'ha acabat la pretemporada, amb algun bon partit i d'altres de dolents, però tot això no dona ni treu punts de cara a la Lliga. És hora de que l'equip doni tot el que pot i el primer partit serà d'aquí 48 hores, aquest dimecres a la Copa del Rei davant el Monzón aragonés. En quant al partit d'ahir a Terrassa, va ser un partit força avorrit propi de la època en que estem. A la primera meitat, només un xut llunyà de Juvenal ha estat tot el perill que ha creat els arlequinats a la porteria egarenca. Els locals es podrien haver avançat amb un penal de José Ramírez que De Navas li ha aturat. Recordem que la temporada passada, a la Nova Creu Alta, el porter madrileny ja li va aturar una pena màxima als egarencs.

A la segona meitat, hi va haver el tradicional carrussel de canvis en aquests partits, sobretots per part de Ramon Moya. Va canviar els onze jugadors i, fins i tot, en el transcurs de la segona meitat va sortir el tercer porter arlequinat Adrià Mir. A les acaballes del partit, Mario Pérez ha anotat el que seria l'únic gol del partit i ha deixat el Trofeu Ciutat de Terrassa a casa. Les notes negatives: l'actuació de l'àrbitre i la lesió de Pagès. En quant al defensa arlequinat, ha patit una petita contractura que no sembla res greu, però que a tota l'afició sabadellenca li ha recordat la lesió de fa just un any en l'últim amistós contra el Prat. Per part del col·legiat, Conejo Rodríguez, ha expulsat de manera incomprensible a Agustín i a Oscar Sierra per part egarenca i no ha deixat entrar a Pelegrí en substitució del lesionat Pagès tot i ser un partit de pretemporada. Massa protagonisme no pot ser bo. En fi, com dèiem s'han acabat les proves i ara comença la temporada de debò. Ho farà aquest dimecres a la Nova Creu Alta davant el Monzón en partit de Copa del Rei a partir de les 20:45h.

Alineació Terrassa-Sabadell

De Navas, Jaume, Bermudo, Pelegrí, Agustín, Juvenal, Puigdoller, Roberto, Pradas, Blas i Joel. També han jugat: Ginard, Adrià Mir, Pagès, 'Chapi' Arnau, Castell, Robles, Fran, Fito, Jesús García, Jordi Sánchez, Jesús Milán i Marc Fernández.

Gols: 1-0 Mario Pérez (88')

Àrbitre: Conejo Rodríguez. Targeta groga als locals José Ramírez, Anderson, Florian i Heredia. Als arlequinats Roberto, 'Chapi' Arnau, Robles i Adrià Mir. Doble groga a Agustín i Oscar Sierra.

Foto: Ràdio Sabadell