dilluns, 10 d’agost del 2009

El Sabadell diu adéu a la Copa Catalunya (3-1)

Es va guardar un minut de silenci per Dani Jarque

De forma contundent va ser eliminat el Centre d'Esports Sabadell de la Copa Catalunya, la primera competició oficial de la temporada. En partit corresponent a la tercera eliminatòria, el Sabadell va perdre de forma clara davant l'Olot, equip que milita a Regional Preferent. El Sabadell tenia dipositades moltes esperances en aquesta competició, però es van esvaïr a les primeres de canvis. Més concretament en els primers vint minuts de partits. En una primera part, on semblava que els arlequinats havien sortit endollats al partit, els locals es van avançar al marcador al minut set amb un gol de Villaplana. Poc després, Robert, el millor del partit, va fer el segon gol del partit amb una esplèndida xilena a l'alçada del punt de penal que De Navas no ha pogut fer res. Només treure de migcamp, Fran Arévalo podria haver retallat distàncies amb un u contra u que no ha sabut definir. Del 2-1 s'ha passat al 3-0, quan Robert de nou ha aprofitat una pèrdua de pilota al migcamp arlequinat per batre a De Navas amb un xut creuat.

A la segona meitat, el Sabadell ha intentat remontar el partit a l'heroica donant entrada a Joel, Pradas i Agustín, però la tònica ha estat la mateixa. Domini de la pilota per part sabadellenca i continus i perillosos contraatacs de l'Olot. Només en un servei de cantonada que ha llançat Juvenal directe ha retallat distàncies. D'aquí fins al final, intents sense fructificar dels sabadellencs per poder empatar un partit que es va perdre en vint minuts desastrosos. El mal partit va acabar amb l'autoexpulsió de Juvenal, que va donar un cop de colze a un jugador local i va ser expulsat amb vermella directa. Amb aquesta eliminació a la Copa Catalunaya, el Sabadell es queda sense jugar fins aquest divendres quan ho farà a la Copa Olèrdola de Sant Pere Molanta davant l'equip local i el Vilafranca.

Olot: Reig (Aleix Prunés, 46'), Cesc, Berga, Jordi Dot, Armengol, Abel, Dani Alonso (Teixidor, 53'), Toti (Juanjo, 90'), Robert (Bermúdez, 58'), Villaplana i Roger (Karam, 68')

C.E. Sabadell: De Navas, Jaume (Chapi Arnau, 60'), Pelegrí, Julián Robles (Agustín, 46'), Bermudo, Juvenal, Castell, Roberto Morales, Blas Vílchez (Pradas, 46'), Puigdollers i Fran Arévalo (Joel, 46')

Gols: Villaplana (7'); Robert (11'); Robert (23'); Juvenal (79')