diumenge, 30 d’agost del 2009

Derrota inesperada davant el Can Vidalet (2-3)

L'estrena 09-10 a Olimpia ha estat amb derrota


Sabadell B 2-3 Can Vidalet

Primera derrota del filial arlequinat a la pretemporada i del tot sorprenent. Sobretot perquè ha estat el conjunt de José Quereda 'Pirri' qui s'ha avançat al marcador amb un golàs de Paquito d'espuela a la sortida d'un còrner. Fins aquell moment, només una doble ocasió dels visitants que ha aturat Albert per dues vegades, ha estat tot el perill que s'havia creat per part dels dos equips. Arrel d'aquest gol, el Can Vidalet ha despertat i poc després amb un cop de cap havia pogut empatar, però de nou Albert ha desviat a còrner. Tanta insistència ha tingut el seu premi. Cinc minuts més tard, en una falta lateral ha arribat l'empat, i un minut següent, una pèrdua al migcamp l'ha aprofitat el rival per remuntar el partit. Amb aquest resultat advers s'ha arribat al descans.

A la segona meitat molts canvis. Practicament un onze nou. El cansanci dels entrenaments i el partit d'ahir a Berga s'ha notat en els jugadors arlequinats que no trobaven la manera de superar la defensa rival. Als set minuts de la repressa, el Can Vidalet ha tornat a marcar i deixava el partit molt coll amunt al Sabadell. De fet, els visitants podrien haver sentenciat poc després si el davanter no s'hagués trobat amb un inspiradíssim Albert, que de nou ha estat dels millor de l'equip. El filial ha retallat distàncies a vint minuts del final, quant una falta botada per Marcos s'ha anat tancant sense que la toqués ningú, cosa que ha despistat al porter i no ha evitat el gol. Encara quedava temps per fer l'empat, però d'ocasions clares no n'hi han hagut i el marcador no s'ha mogut. Així doncs, primera derrota del filial arlequinat a la pretemporada. Encara queden un parell de setmanes per posar apunt l'equip per l'estrena a la Lliga.

Alineació Sabadell B-Can Vidalet

Albert, Eric Serna, Jairo, Carlos, Christian Castet, Paquito, Patón, Periko, Javi Martínez, Chica i Mestre. També han jugat: Jordi Prats, Parra, Marc Cuesta, Marcos, Joaquín, Aliou, Manrique, Buba, Nelson, Pepe i Ángel.

Gols: 1-0 Paquito (33'); 1-1 (40'); 1-2 (41'); 1-3 (52') i 2-3 Marcos (72')