diumenge, 30 d’agost del 2009

El gran repte comença amb derrota

La més que rigorosa expulsió de Roberto Morales fou determinant.


Ontinyent 1-0 Sabadell

Ontinyent: Rangel, Soriano, Gonzalo, Raúl Muñoz, Álex, Jonny, Rubio, Alberto, Antonio (min. 60 Gabri), David Torres (min. 57 Rubén Sánchez) i Cristian (min. 86 Gaby).

Sabadell: De Navas, Jaume, Bermudo, Pelegrí, Agustín, Robles, Blas (min. 46 Fran), Juvenal, Joel (min. 65 Pradas), Puigdollers (min. 71 Castell) i Morales.

Gols: 1-0 Rubén Sánchez (min. 74)

Estadi: El Clariano (800 espectadors)


Mal inici de lliga per al nostre Sabadell a El Clariano d'Ontinyent. A les dificultats òbvies de l'estadi valencià, on la gespa artificial i les reduïdes dimensions van jugar en contra dels nostres, s'hi va afegir l'actuació del col·legiat balear Sureda Cuenca on de forma massa rigorosa va expulsar als 30 minuts de joc a Roberto Morales amb dues targetes grogues. A tot això la primera meitat va ser igualada i amb molt de joc al centre del camp que va impedir veure ocasions clares de gol. Tímides aproximacions dels locals que eren avortades de forma segura per la nostra línia defensiva. Als d'Antonio Aparicio se'ls va anul·lar un gol de forma correcte per falta a David de Navas al minut 28. Les úniques opcions per part dels nostres jugadors van arribar en serveis des de la cantonada que no van trobar rematador. A la segona meitat va seguir el mateix guió tot i que l'equip de Ramón Moya sabia que amb un home de menys era vital no encaixar cap gol ràpid i mantenir la davantera rival a ratlla. Aquesta era la millor oportunitat per a buscar alguna contra i avançar-se al marcador. El domini seguia sent dels locals però Juvenal amb xuts llunyans seguia posant a prova al porter Rangel molt segur durant tot el partit. Fins que als 74 minuts una bona jugada de la davantera local va servir perque a porta buida fes el gol de la victòria Rubén Sánchez després d'una centrada d'Alberto Collado. Gelats van quedar els saballuts que després d'aguantar tants minuts en inferioritat ja veien molt complicat el poder treure alguna cosa positiva i puntuar a El Clariano. Amb Castell al terreny de joc es va buscar una major verticalitat però mai es va aconseguir una oportunitat clara per igualar un partit que va deixar al Sabadell sense punts a l'estrena de la lliga 2009/2010.