divendres, 24 de gener del 2014

El Rival: SD Ponferradina

La Ponferradina ja va guanyar la temporada passada a l'estadi (Foto: LFP)

Per tancar el primer mes de l'anya ens visitarà la Ponferradina de Claudio Barragán, un equip molt ferragós i ben treballat que està realitzant una molt bona temporada. La concentració i la contundència de la reraguarda són pilars bàsics per un equip construït des del darrera, però replet també de talent a la zona més ofensiva. Roberto Santamaria sota pals està gaudint de la confiança del tècnic i s'està mostrant com un dels futbolistes més en forma dels del Bierzo, encara que compta amb una línia defensiva de referència amb homes com el conegut Óscar Ramírez, Robusté, Carpio, Alan Baró o Samuel que poten tot l'any fent una molt bona feina.

Al centre del camp hi ha jugador de molta brega i també de qualitat tècnica, com són Rueda, Juande, Javi Lara o Alberto Aguilar, així com d'altres noms de jugadors que són realment perillosos en les diagonals i també en el joc ofensiu com Marquitos, que sembla que ha recuperat la seva millor versió, Acorán o Christian. Al davant també saben que és anotar amb facilitat i, a més de la corpulència i l'olfacte golejador del brasiler Yuri, aquesta temporada també està sobresortint el balear Fofo que s'està mostrant molt actiu de cara porteria contrària.

Com a visitant, la Ponferradina es mostra com un equip molt perillós i que ha sumat punts de gran mèrit lluny del seu camp, com ara amb igualades contra equips tant complicat com el Real Múrcia, el Real Madrid Castilla o el Mallorca. A més, també van ser el primer equip a sumar els tres punts en joc al sempre complicadíssim estadi de l'Alcorcón per 0 a 1 amb gol de Yuri. Així doncs, gens fàcil la visita d'una Ponferradina amb qui el Sabadell mai ha sumat cap punt i que la temporada anterior ja ens va derrotar a la Nova Creu Alta per 0 a 3 amb dianes de Saúl, Jonathan i Yuri, en un duel que estaria marcat per l'expulsió del porter Nauzet al minut 70 i que ja amb els tres canvis fets, seria el defensa Samuel de los Reyes qui es situaria sota pals encaixant els dos últims gols en els darrers instants d'encontre i que, a més, significaven la primera desfeta a casa durant l'any 2013.