divendres, 17 de gener del 2014

El Rival: RCD Mallorca

El Mallorca és un dels candidats a l'ascens a Primera (Foto: LFP)

L'Iberostar estadi de Palma serà l'escenari de la visita d'un Sabadell amb ganes de sumar els tres punts en un camp on aquesta temporada forá equips hi han puntuat. Tot i la dificultat del rival, els illencs han mostrat molta irregularitat en aquesta primera meitat de competició on els inicis van ser molt durs en rebre tres golejades en les tres primeres jornades de lliga. A la ja coneguda derrota a la Nova Creu Alta per 4 a 0 el dia del debut, van ser batuts posteriorment per 2 a 4 a casa davant el Real Múrcia i per 3 a 0 a Gijón, fet que, per exemple, faria seure a la banqueta al fins llavors porter titular Dudú Aouate, rellevat pel català Rubén Miño.

La defensa molt experimentada compta amb jugadors com els portuguesos Nunes o Miguel García, així com d'altres més joves, però que estant donant un molt bon rendiment com Agus, Pedro Bibas o Ximo Navarro. Al centre del camp també hi tenen com a referència els anys de Pep Lluís Martí, tot un pulmó a la zona ample, Íñigo Pérez que està donant molt de joc però, sobretot, la força del jugador cedit per l'Atlético de Madrid Thomas és qui més està agradant a la parròquia vermella. Un jove futbolista tot corpulència i potència que està tenint un gran debut a la categoria de plata del futbol espanyo. Mentre que al davant compten amb els sempre perillosos Víctor Casadesús, Alfaro, Emilio Nsue, Geijo o el màxim artiller, Gerard Moreno, molt oportunista i que ha fet ja força gols decisius aquest any.

A casa han tingut bones actuacions com les victòries davant equips complicats com Alcorcón, Mirandés o Real Madrid Castilla, amb d'altres en que conjunts en teoria inferiors els han esgarrapat punts com ara Real Múrcia o Real Zaragoza que hi van guanyar o Ponferradina i Lugo que hi van empatar. La darrera visita que vam fer al Mallorca data de la temporada 1992/93 llavors també a la Segona Divisió A i al Lluís Sitjar, en un duel que acabarien guanyant els mallorquins per 3 a 1 amb gols de Milojevic, Gálvez en dues ocasions i Ramón que escurçaria distàncies de manera momentània per part arlequinada.