divendres, 3 de gener del 2014

20ª Jornada Lliga: CE Sabadell-Real Madrid Castilla


Primer partit de l'any. El Centre d'Esports Sabadell estrena el 2014 a la Nova Creu Alta amb un rival d'entitat com el Real Madrid Castilla que acumula 4 victòries consecutives i encara no ha perdut amb José Manuel Díaz a la banqueta. El Sabadell també voldrà allargar la dinàmica positiva després de dos triomfs consecutius davant dos rivals d'entitat com el Real Zaragoza i el Tenerife que l'han fet sortir de les posicions de descens.

Per aquest encontre davant el filial madridista, Miquel Olmo recupera al defensa central Carlos Hernández que es va perdre el darrer partit a Tenerife per acumulació de targetes. Continuen lesionats Pablo Ruiz, Moha i Goni. A més, aquesta setmana s'ha fet oficial que el tècnic egarenc no compta amb els jugadors Barral i Rúper i Sutil ha estat castigat per indisciplina i no tornarà a jugar més amb la samarreta arlequinada.

L'encontre corresponent a a vintena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 18h i serà retransmès per Esport3 i Real Madrid TV. Ràdio Sabadell com és habitual també farà el partit en directe. L'àrbitre vasc Gorka Sagues Osco serà l'encarregat de dirigir l'encontre. El filial madridista només ha guanyat un cop en la història a Sabadell.