dilluns, 13 de gener del 2014

El Recreativo tampoc ens atura

Tanabe va donar al Sabadell la quarta victòria consecutiva (Foto: LFP)

RC Recreativo 1-2 CE Sabadell

Recreativo: Cabrero, Cifu, Zamora, Fernando Vega, Morcillo (Linares, min. 79), Jesús Vázquez, Jorge Larena (Álvaro Antón, min. 60), Montoro, Arana, Joselu i Ezequiel (Dimas, min. 45)

Sabadell: Nauzet, Carlos Hernández, Martí Crespí, Kiko Olivas, Toni Lao (Tamudo, min. 60), Llorente, Longás, Tanabe, Collantes (Jesús Olmo, min. 85), Arteaga (Edgar, min. 74) i Aníbal

Gols: 1-0, Montoro (min. 14); 1-1, Kiko Olivas (min. 74) i 1-2, Tanabe (min. 84)

Àrbitre: Lesma López (madrileny)

Estadi: Nuevo Colombino (7.121 espectadors)

La quarta consecutiva. El Centre d'Esports Sabadell no s'atura i a Huelva va aconseguir la quarta victòria consecutiva -per primer cop aquesta temporada- i el triomf també consecutiu fora de casa. Amb aquests tres punts, els homes de Miquel Olmo continuen escalant posicions i acaben la primera volta en novena posició amb trenta punts. Una putuació i posició a la classificació idèntica a la de la temporada passada amb Lluís Carreras a la banqueta. El canvi d'entrenador al mes de maig ha sorgit l'efecte desitjat i el Sabadell ja ha sumat els mateixos punts que en l'etapa de Javi Salamero. Aquesta vegada, al contrari que a Tenerife, la victòria es va haver de suar fins el darrer instant i remuntant un resultat advers. Per cert, el Sabadell no aixecava un resultat en contra fora de casa des de feia més d'un any i, precisament, també al Nuevo Colombino. En aquesta ocasió, el Recreativo es va avançar amb un gol matiner de Montoro, que acabaria sent protagonista del partit minuts després. Una primera meitat molt fluixa per part dels dos equips i on les ocasions no van ser gaire freqüents. Els arlequinats ho intentaven a pilota aturada, però sense crear excessiu perill sobre la porteria defensada per Cabrero. Al darrer minut del primer temps arribaria la jugada clau de l'encontre. Montoro va fer una dura entrada sobre Sotan Tanabe i l'àrbitre madrileny Lesma López no va dubtar en mostrar la targeta vermella directa. Amb el marcador en contra, però amb un home més sobre el terreny de joc s'arribava al temps de descans. Sergi Barjuan movia peces durant aquest temps per contrarrestar l'expulsió de Montoro i feia entrar l'ex de la Gramenet Dimas Delgado al centre del camp. El segon temps seria totalment del Sabadell que tancaria al Recreativo sobre el seu propi camp. El primer avís ho donaria Collantes en un llançament de falta directa que picaria el travesser de Cabrero. Miquel Olmo també mouria la banqueta i faria entrar Raúl Tamudo i Edgar en una clara intenció de remuntar el partit. L'ex de l'Espanyol seria clau en el gol de l'empat arlequinat al donar l'assistència a Kiko Olivas perquè només hagués d'empènyer la pilota. Amb un quart d'hora per endavant i un jugador més, el Sabadell empatava el partit i dominava l'encontre. Sotan Tanabe culminaria la remuntada rematant de cap una precisa centrada de Collantes per banda dreta. El japonés s'estrenava amb el Centre d'Esports i acabaria donant els tres punts a un Sabadell que s'acosta a només un punt de les eliminatòries d'ascens. Els de Miquel Olmo tornaran a jugar fora de casa el proper partit per obrir la segona volta del campionat. El Mallorca de l'ex arlequinat José Luís Oltra serà el rival a batre per buscar la sisena victòria consecutiva i tercera a domicili.