divendres, 3 de gener del 2014

El Rival: Real Madrid Castilla


El primer partit del nou any serviran per a que el filial del Real Madrid visiti la Nova Creu Alta en busca d'uns punts molt necessaris per abmdós equips. Els de la capital, que s'espera que arrosseguin un nombrón públic a les graderies tal i com ja va passar la campanya anterior, voldran sumar un triomf lluny del seu camp, fet que ha estat tota una quimera fins a la setzena jornada amb victòria per la mínima a Jaén i ja amb José Manuel Díaz a la banqueta en substitució de Toril, cessat pels mals resultats. El filial blanc no va començar genss bé la temporada i va acumular set derrotes en les primeres set jornades de campionat i és que el primer triomf no va arribar fins a la vuitena jornada després de derrotar al Lugo a Valdebebas per 2 a 0 amb gols de Jaime i Omar Mascarell.

La remodelació de forma molt profunda que va patir el Madrid Castilla l'estiu passat amb la marxa dels homes més importants va fer que és notés molt per cohesionar i adaptar un equip pràcticament nou. Els màxims artillers l'any anterior, Álvaro Morata i el canari Jesé farien el salt al primer equiop madridista, així com el brasiler Casemiro. Fabinho signava pel Mònaco, Juanfran ho feia pel Real Betis. En forma de cessió marxarien també Cheryshev al Sevilla, Óscar Plano a l'Alcorcón o Mosquera al Getafe. D'altres como Jota marxaria a l'Eibar, Álex Fernández a l'Espanyol o Mateos al Ferencvaros. Amb aquest panorama va tenir molta feina la secretaria tècnica blanca que faria pujar juvenils o futbolistas del segon filial que actuaven a Segona B com Yáñez, Omar, Lucas o Benavente, entre d'altres. També van signar d'altres futbolistes més formats i amb experiència dins la categoria com Kiko Femenia del Barcelona B, Cristian Gómez de l'Espanyol, Pulido i Cabrera que ho farien de l'Atlético de Madrid, tot i que aquest últim el darrer any va actuar a l'Hércules o els cedits Jaime de l'Udinese, Rozzi de la Lazio o Henrique del Botafogo.

La darrera visita que va fer-nos el Real Madrid Castilla data de la temporada passada en un partit molt bonic que finalitzaria amb victòria arlequinada per 3 a 1 amb doblet d'Aníbal Zurdo i un altre d'Eneko. Óscar Plano va marcar pels madridistes.