diumenge, 20 d’octubre del 2013

Només va faltar el gol

Tamudo ha tingut una bona oportunitat amb un remat de cap al travesser (Foto: CE Sabadell)

Córdoba CF 1-0 CE Sabadell

Córdoba: Saizar, Samuel, Armando, Fran Cruz, Janse, Caballero, Abel (Gálvez, min. 61), López Silva, Uli Dàvila (Pelayo, min. 68), Pedro i Xisco (Strahman, min. 71)

Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Toni Lao (Collantes, min. 55), Juanjo, Hidalgo (Longás, min. 55), Arteaga (Edgar, min. 69), Gato, Tamudo i Aníbal

Gols: 1-0, Caballero (min. 15) (p)

Àrbitre: Sánchez Martínez (murcià)

Estadi: Nuevo Arcángel (8.404 espectadors)

Va faltar encert. El Centre d'Esports Sabadell va caure al Nuevo Arcángel de Córdoba per la mínima en el millor partit dels arlequinats fora de casa. Només la falta de punteria de cara a la porteria de Mikel Saizar va impedir que els sabadellencs marxessin de Córdoba amb alguna cosa positiva. Javi Salamero va introduir alguns canvis en l'onze titular i va fer entrar Kiko Olivas de nou en l'ex de la defensa acompanyant a Carlos Hernández i Gato en el lloc de Collante. Al davant, Aníbal acompanyava a Raúl Tamudo. El Centre d'Esports ha sortit al partit disposat a mantenir el control de l'encontre i a posar a prova la defensa andalusa. Gato gaudiria d'una bona oportunitat en els primers minuts amb una volea que ha sortit fregant el pal de la portería de Saizar. En una jugada desafortunada, Carlos Hernández ha relliscat i ha fet caure a López Silva i l'àrbitre murcià Sánchez Martínez no ha tingut més remei que xiular penal. Carlos Caballero l'ha transformat superant a Nauzet i fent l'1-0 que acabaria sent definitu. Tot i la desaventatge en el marcador, el Sabadell ha reaccionat bé al gol en contra i Raúl Tamudo podría haver posat de nou les taules al marcador, però el seu remat de cap ha picat al travesser. Al límit del descans, Pedro ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat. La primera d'elles per simular penal i la segona per unes mans voluntàries. El Sabadell jugaria tota la segona part amb un home més. Amb l'avantatge mínima del Córdoba s'arribaria al descans. A la repressa, la superioritat del Sabadell que ja s'havia vist en els primers quaranta-cinc minuts s'ha vist encara més clar amb la superioritat numèrica. Ràpidament ha mogut la banqueta Salamero i ha fet entrar de cop a Longás i Collantes. Edgar també ha entrat uns minus més tard i, precisament l'ex del Sant Andreu ha gaudit d'una bona ocasió amb un cop de pit que ha fet lluir Mikel Saizar. Amb els arlequinats totalment bolcats en busca del gol de l'empat, el Córdoba intentava sortir al contraatac en busca de la sentència. Strahman amb un u contra u ho ha pogut fer, però Nauzet amb una gran intervenció ho ha evitat. Una parada que repetiria als peus de López Silva uns minuts més tard. Collantes amb una vaselina ha superat Saizar, però Sánchez Martínez ha anulat el gol per possible fora de joc. Sense cap ocasió més s'ha acabat l'encontre i el Córdoba ha superat els arlequinats amb un home menys durant tota la segona meitat. Els arlequinats tindran una nova oportunitat de guanyar fora de casa la setmana pròxima a l'Anxo Carro de Lugo.