Sabadell: Nauzet, Cristian, Martí Crespi, Carlos Hernández, Toni Lao, Juanjo, Longás, Hidalgo (Gato, min. 61), Collantes (Sutil, min. 71), Arteaga (Aníbal, min. 66) i Tamudo

Las Palmas: Barbosa, Ángel, David García, Deivid, Castillo, Apoño, Vicente, Nauzet Alemán (Chrisantus, mni. 59), Tana (Aythami Artiles, min. 83), Asdrúbal i Máyor (Valerón, min. 75)

Gols: Cap

Àrbitre: Arcediano Monescillo (Castellà manxec)

Estadi: Nova Creu Alta (3.389 espectadors)

Bon punt. El Centre d'Esports Sabadell ha pogut aconseguir un punt treballat davant un Las Palmas que, possiblement, tingui la millor plantilla de la categoria, però s'ha trobat un Sabadell molt treballador i batallador. Javier Salamero ha introduït canvis en l'onze titula respecte al darrer partit de Girona i Martí Crespi, Hidalgo, Arteaga i Cristian han entrat d'inici relegant a la banqueta a Kiko Olivas, Gato, Aníbal i Javi Barral, que ni tan sols ha entrat a la convocatòria. Un Sabadell que enllaça el tercer partit consecutiu sense perdre i ja suma 282 minuts sense encaixar cap gol a la Nova Creu Alta. El partit ha començat amb un Sabadell fort buscant la porteria defensada per Barbosa i Tamudo ha gaudit de la primera ocasió del partit, però el porter visitant ha pogut desviar a còrner. Ha reaccionat bé Las Palmas i Máyor ha rematat al pal i Tana en el refús ha rematat, incomprensiblement, massa alt. Seguidament ha reaccionat el Sabadell i en una bona centrada d'Arteaga per banda esquerra l'ha rematat Collantes de cap ajustat al pal i ha sortit fora per poc. Fins al temps de descans, només destacar una falta directa d'Apoño que ha tocat en la tanca però per fortuna ha sortit a còrner. Amb empat a zero s'ha arribat al temps de descans. En el segon temps, el ritme del partit i les ocasions han baixat considerablement i el joc de mig camp ha passat a ser protagonista. Molta batalla a la zona ample i sense gaires ocasions per part dels dos equips. Tant Javi Salamero i Sergio Lobera han introduït canvis ofensius en busca del gol de la victòria, però no ha estat així. La millor ocasió del segon temps la tindria Juan Carlos Valerón al rematar de cap un còrner però primer Nauzet i després Toni Lao han evitat el 0-1 que hagués estat gairebé definitiu. En el temps d'afegit, el Sabadell ho ha provat amb accions a pilota aturada per desnivellar la balança en al seu favor. La darrera oportunitat he estat una falta llençada per Sutil, que debutava a la Nova Creu Alta, que Toni Lao ha rematat molt forçat després d'una nova centrada de Martí Crespí però Barbosa ha evitat el que hagués estat el gol de la victòria perquè sense temps per més, Arcediano Monescillo ha assenyalat el final de l'encontre. Un bon punt davant un rival molt perillós i amb una gran plantilla a l'espera de dos desplaçaments consecutius a dos estadis molt complicats com el Nuevo Arcángel de Córdoba i l'Anxo Carro de Lugo.