dissabte, 19 d’octubre del 2013

10ª Jornada Lliga: Córdoba CF-CE Sabadell

Trencar el malefici. El Centre d'Esports Sabadell afronta avui dissabte una de les sortides més complicades de la temporada visitant el Córdoba al Nuevo Arcángel. Un estadi on el Sabadell ha jugat les darreres dues temporada i només ha pogut treure un punt, però encara no sap el que és marcar cap gol. A més, els dotze partits consecutius que porten els sabadellencs sense guanyar a domicili pesen i és un hàndicap important a superar. Davant hi serà un Córdoba que encara no ha perdut cap partit al seu estadi, però que arriba després de 3 partits sense guanyar i dues derrotes consecutives.

Pel partit d'aquesta tarda, Javi Salamero tornarà a introduir canvis en l'onze titular, ja que ha deixat sense convocar a Martí Crespí -titular davant Las Palmas-, i Sutil. A més, Espasandín, Pablo Ruiz i Moha continuen lesionats i encara no poden comptar pel tècnic aragonès. Pel que fa al Córdoba, Pablo Villa no podrà alinear als lesionats els defenses Iago Bouzón i Raúl Bravo i el davanter Benja. Per contra, recupera a López Silva que es va perdre el darrer encontre al Anxo Carro de Lugo per acumulació de targetes. Els ex arlequinats Samuel de los Reyes i Ulises Dàvila sí que són aptes per enfrontar-se al seus antics companys.

L'encontre corresponent a la desena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 18h i no serà retransmèrs per cap canal de televisió. Així doncs, l'única manera de seguir el minut a minut serà a través de Ràdio Sabadell. El partit entre andalusos i catalans el xiularà el murcià José Maria Sánchez Martínez. El darrer precedent del Sabadell amb aquest àrbitre és de la temporada passada davant l'Sporting a la Nova Creu Alta i el llavors equip entrenat per Lluís Carreras va aconseguir endur-se els tres punts per un ajustat 4 a 3.