divendres, 25 d’octubre del 2013

El Rival: CD Lugo


Després de certificar la continuïtat del Lugo a la categoria de plata amb la necessària ampliació de capital, abonada en bona part per la Diputació i també per l'ajuntament de la ciiutat, els gallecs van renovar també la figura de l'entrenador i d'aquesta manera Quique Setién seguirà a la banqueta per quarta temporada consecutiva i amb qui tants bons resultats ha obtingut.

Per aquesta campanya, els de Lugo han patit la sensible baixa del seu màxim artiller l'any passat, Óscar Díaz, que durant el juliol passat va signar per l'Almeria. A més, altres atacants com Airam que marxava al Cádiz o Quiroga que ho feia a l'Alavés també abandonaven la nau gallega. Amb tot, però, els de l'Anxo Carro van reforçar la plantilla amb futbolistes molt professionals i amb força trajectòria a la categoria com ara l'arribada del porter Dani Mallo procedent del Girona. També firmaven el central Jorge Garcia provinent del Real Múrcia o els centrecampistes Ernesto del Recreativo o el jove Álvaro Peña procedent del filial de l'Athletic Club. També a la davantera, Fran Sandaza tornava de nou a Espanya cinc anys més tard, després de la seva etapa al futbol escocès, però amb qui té moltes esperances dipositades el Lugo és amb el llargarut davanter franco-italià Enzo Rennella, que la temporada passada va militar al Córdoba i que va arribar a Galícia cedit pel Real Betis.

La darrera visita que vam fer a l'Anxo Carro de Lugo data de la temporada passada en un duel on no ens jugàvem res i que vam acabar perdent per 2 a 0 amb gols d'Óscar Díaz i Rubén Duran. Partit especial, però, per al juvenil Dani Domínguez que va debutar amb el primer equip ja a les acaballes de l'encontre.