dijous, 10 d’octubre del 2013

El Rival: UD Las Palmas

Las Palmas és un dels candidats a l'ascens a Primera (Foto: UD Las Palmas)

La UD Las Palmas, que va tenir l'honor de disputar el partit 1000 a la Nova Creu Alta la temporada passada, eguany voldran repetir el bon any que van fer tot classificant-se per jugar les eliminatòries d'ascens sumant un total de 66 punts i quedant a la sisena posició. L'Almeria, però, a les primeres de canvi, els va superar deixant-los sense el desitjat premi. Aquesta campanya els de Sergio Lobera, tot i la pèrdua de futbolistes decisiuc com Vitolo o Thievy, lluitaran novament en busca de l'ascens de categoria.

Els grocs són també els qui van signar a una de les bombes de l'estiu com és el retorn a l'illa 16 anys després del mig d'Arguineguín, Juan Carlos Valerón. Però també importants foren les arribades de jugadors com el davanter Máyor procedent de la Ponferradina, o la dels defenses Xabi Castilla de l'Athletic Club o Ángel que arribava del Real Betis.

La darrera visita que el Las Palmas va fer a l'estadi és de la temporda passada en un partit que quedaria totalment deslluït per la forta pluja caiguda abans i durant els noranta minuts que es farien llargs, en part per l'expulsió inicial de Dani Tortolero. L'encontre acabaria amb una derrota clara dels nostres per 0 a 4 amb dos gols de Tato, Vitolo de penal i Thievy ja en els darrers minuts.