Joaquín va gaudir de bones ocasions per marcar

Unificació Santa Perpètua 2-1 C.E. Sabadell

Santa Perpètua: Joel, Víctor, Hinojosa (Alex, 74'), Juanjo, Vera, Iván, Santi, Luque, Rubio, Moreno (López, 70') i Dídac

Sabadell: Iván Gómez, Songo'o, César, Pablo Ruiz, Bermudo (Baha, 46'), Samuel, Pesqui (Aitor, 69'), Fito, Eric (Ciércoles, 54'), Eneko i Joaquín

Gols: 1-0 Moreno (1'), 1-1 Eneko (12') i 2-1 Luque (50')

Àrbitre: Asensio Tejero. Grogues a Víctor, Luque; César, Pablo Ruiz, Pesqui, Samuel, Eric i Juanjo. Expulsat César per doble amonestació (63') i a Samuel per vermella directa (90')

Estadi: Municipal Santa Perpètua (600 espectadors)

En partit corresponent a la segona eliminatòria de la segona fase de la Copa Catalunya, el Centre d'Esports Sabadell va caure eliminat contra l'Unificació Santa Perpètua, rival de Tercera Catalana. Un encontre que s'havia de jugar el passat mes d'agost i que es va ajornar fins al dia d'ahir i en el qual els locals van sortir molt motivats davant un rival de superior categoria. Gran ambient al Municipal perpetuenc que es va omplir de gom a gom per veure un equip de Segona Divisió A. La falta de tensió per part del Sabadell va propiciar que els local s'avancessin només dos minuts després de començar el partit gràcies a un bon gol de Moreno que va batre per baix i al pal llarg d'Iván Gómez, que debutava aquesta temporada. Un gol que va fer embogir a la parròquia local. Poc li va durar l'alegria a l'Unificació perquè Eneko va fer l'empat a un en una jugada polèmica. La vaselina de l'aragonés va picar els dos pals i va ser rebutjada pel defensa però el línier va donar validesa al gol. Arrel de l'empat, el Sabadell es va fer amo del partit i va gaudir d'alguna clara ocasió com una rematada de Joaquín a boca de canó que el porter va poder aturar amb l'ajuda del travesser. Fito també va provar sort però el seu xut va sortir un pèl desviat. El Santa Perpètua provava de sortir a la contra i en una d'aquestes, Iván Gómez va evitar amb els peus el segon gol local. Amb empat a un es va arribar al descans. A la repressa, la mateixa història. Els perpetuencs va sortir molt forts i Luque va fer el 2-1 en un gran xut des de fora de l'àrea al pal esquerre d'Iván. Aquest últim gol va deixar als arlequinats una mica despistats i van propiciar que el Santa Perpètua pogués fer el tercer però Songo'o ho va evitar en última instància. Fins als darrers deu minuts el Sabadell no va posar setge a la porteria defensada per Joel. Baha en un parell d'ocasions, Joaquín i el jove Aitor van gaudir d'ocasions molt clares per empatar el partit i dur l'eliminatòria a la tanda de penals però la falta de punteria ho va evitar. Sigui com sigui, el Santa Perpètua va ser mereixedor de passar l'eliminatòria. La nota negativa del partit va ser la lesió muscular de Bermudo que va haver de deixar el terreny de joc abans del descans.