dissabte, 24 de setembre del 2011

6a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-Hércules C.F.


A seguir sumant. El Centre d'Esports Sabadell es vol refer de la primera derrota del campionat la setmana passada a Riazor per 2-1 i vol sumar tres punts més a la Nova Creu Alta. Una victòria que serviria, a més, per seguir invictes com a locals. L'Hèrcules, per la seva part, arriba a Sabadell amb els mateixos punts que els arlequinats i amb la moral pels núvols després de remuntar un resultat advers davant el Barcelona jugant tota la segona meitat amb un futbolista menys.

Per aquesta sisena jornada de la Segona Divisió A, Lluís Carreras no podrà comptar amb els lesionats Oriol Torres, Ian Mackay, Bermudo, Agustín i Fito. A més, Ciércoles i Joaquín han quedat fora de la convocatòria. Qui si que podrà jugar és Albert Puigdollers un cop solventats els problemes que el van impedir viatjar a La Corunya. Per part de l'equip que entrena Juan Carlos Mandiá, són baixa Tiago i Tote per lesió. Tampoc ha viatja Diego Rivas expulsat la setmana passada contra el Barcelona B. Abel Aguilar si que jugarà tot i protagonitzar un acte d'indisciplina durant la setmana.

El cinquè partit de la temporada donarà inici a les 16h., horari ben atípic pels costums dels aficionats arlequinats però que s'han posat de moda fa un parell de temporades a la Liga Adelante. Xiularà l'encontre Daniel Ocón Arráiz del col·legi de La Rioja. Un àrbitre que va ser l'encarregat de xiular el Sabadell-Espanyol de pretemporada que va acabar amb victòria espanyolista per 1-2.