dissabte, 10 de setembre del 2011

4a Jornada Lliga: C.E. Sabadell - F.C. Cartagena


A seguir el xip de la Lliga. Després de la cruel derrota a Santo Domingo davant l'Alcorcón en Copa del Rei, el Centre d'Esports Sabadell ha de tornar a agafar el xip de la Lliga i seguir la bona dinàmica d'aquest inici de campionat que ha fet que els arlequinats estiguin a la part alta de la classificació amb dos victòries en tants partits. A més, l'important i agònica victòria a Villarreal del dissabte passat segur que ha fet pujar la confiança a la plantilla i engrescar una mica més a l'afició arlequinada.

El d'avui serà el segon partit a la Nova Creu Alta després del Huesca de fa quinze dies. Un dels objectius de l'equip per aquest partit serà sortir endollat des de bon principi i no repetir els primer temps dels darrers partits i tenir que anar a remolc. Per aquest partit, Lluís Carreras continúa tenint les baixes d'Álex Cruz, Agustín, Mackay, Oriol Torres i Ciércoles. Nabil Baha ja està recuperat dels problemes estomacals i podrà ser de la partida. Pel que fa al Cartagena, l'equip de Paco López arriba en hores baixes. Encara no ha puntuat i, a més, encara no ha marcat cap gol. També ha estat eliminat de la Copa del Rei a mans del Numància i amb pròrroga inclosa i el seu director esportiu va presentar la dimissió aquesta mateixa setmana. Problemes per un equip que té l'objectiu de la Primera Divisió per a final de temporada. A més, els experimentats Gaspar i Josemi són baixa per sanció després de les expulsions de diumenge passat davant el Barcelona B i Salva, Collantes, Toni Moral i Abraham Paz per lesió.

El partit donarà inici a les 18h. i serà retransmès pel canal esportiu de Televisió de Catalunya, Esport3. L'encontre serà arbitrat per Jorge Valdés Aller del col·legi de Castella i Lleó. Un àrbitre que serà el seu primer duel aquesta temporada. És la seva segona temporada a la divisió de plata del futbol espanyol.