diumenge, 22 de maig del 2011

PlayOff (Anada): C.E. Sabadell-S.D. Eibar



Arriba l'hora de la veritat! Des de que el Sabadell es va proclamar campió fa tres setmanes amb la derrota del Badalona a Alzira que s'està pensant en aquest doble duel que pot portar als arlequinats a Segona Divisió A, 18 anys després. El sorteig va deparar una eliminatòria contra el campió del grup segon, la S.D. Eibar de Manix Mandiola. Un duel que s'espera igualat fins al final.

Per primer cop en tota la temporada, Lluís Carreras disposa de tota la plantilla per disputar el partit. L'única baixa és la ja sabuda d'Oriol Torres. Per tant, Raúl Rodríguez i Àlex Ruiz s'han recuperat totalment de les seves molesties musculars. No serà fins demà mateix a poc per començar el partit quant el tècnic de Sant Pol de Mar faci els pertinents descartes. L'onze titular podria ser el seegüent: De Navas, Chapi, Agustín, Lao, Bermudo, Ciércoles, Juvenal, Manga, Cuenca, Marc Fernández e Hiroshi. Pel que fa a l'equip vasc, Manix Mandiola té la baixa important del lateral Raúl Gañán amb un petit trencament muscular, que tot fa pensar que no l'impedirà jugar la tornada la setmana que ve a Ipurúa.

El partit donarà inici a les 19.30h. i serà arbitrat per l'aragonés Sergio Usón Rosel. Un àrbitre que la setmana passada va xiular el decisiu Hospitalet-Lleida i que només té un precedent amb el Centre d'Esports Sabadell. Va ser a la primera jornada de la temporada passada contra el Lleida a l'estadi amb victòria arlequinada per 1-0 amb gol de Blas Vílchez i amb expulsió del debutant aquell dia Jesús García. Esperem que l'àrbitre no influeixi en el partit i que el Sabadell pugui treure un resultat positiu de cara al partit de tornada a Ipurúa.