dimarts, 17 de maig del 2011

Empat per acabar la temporada

C.E. Sabadell: Segura, Yaiza, Silvia, Peque, Romero, Gisela, Kosy, Tania, Ucero, Maria Grossi i Mélody. També van jugar: Arantxa, Ana Aranda, Cèlia, Aïna i Carla López

Gols: 1-0 Arantxa (min.46), 1-1 (min.59)

Estadi: Olímpia (60 espectadors), que van aguantar tot el partit sota una forta pluja torrencial

Partit dominat en principi per les jugadores de Montcada, que van jugar molt avançades i amb molta intensitat la primera mitja hora del partit, però que van crear poques accions de perill clar. La primera al minut set, amb un xut des de fora l'àrea, que Segura va treure magistralment quan tothom assumia que entrava per tota l'escaire. La segona va arribar al minut tretze, quan Segura va haver de refusar un xut molt ajustat al seu pal dret i en el segon remat, Romero va treure amb el cap la bola, sota pals. A partir de la mitja hora de partit es va anivellar força més, però només Arantxa va intentar canviar el marcador amb un xut fluix desprès d'una elaborada jugada.

A la segona part, les arlequinades es van inspirar en la pluja, i al primer minut, Arantxa va fer una de les seves curses magistrals, en una contra, posant el 1-0 al marcador. Llavors el CE Sabadell va esperar a tornar a sortir al contracop, però al minut catorze de la repressa va venir l'empat en una falta, treta des del lateral dret de la defensa, que va tocar al travesser i que va ser rematada en el rebot, en possible fora de joc, posant el 1-1 en el marcador. Arrel del gol, el partit va entrar en una fase de molta lluita i poc lluïment en el joc i es van anar endurint les accions. Fins i tot en el minut 88, Silvia va rebre una dura entrada d'una rival, i en un acte reflexa, va encarar-se amb una jugadora rival rebent la vermella directe i acabant expulsada. El partit va durar 5 minuts més, però ni Aranda en una contra ni les de Montcada en una falta van canviar el signe del partit.