dilluns, 23 de maig del 2011

Ipurua desfarà l'entrellat



Marc Fernández salta més que ningú en aquesta acció del partit.

Sabadell 0-0 Eibar

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, David Bermudo, Toni Lao, Agustín, Ciércoles, Cuenca, Puigdollers (min. 73 Robles), Hiroshi, Juvenal (min. 57 Fito) i Marc (min. 66 Joaquin).

Eibar: Xabier, Bingen (min. 56 Añibarro) Kijera, Espin, Valin, Lombraña, Lanzarote (min. 65 Otaegi), Albístegui, Lago Junior, Altuna i Álex García (min. 79 Íñigo Ros).

Gols: Sense gols

Estadi: Nova Creu Alta (16.000 espectadors)

Intens partit el que es va viure en una Nova Creu Alta que presentava un aspecte immillorable amb unes grades plenes de gom a gom i una afició que va animar als seus a més no poder. El duel però, amb molta por per part dels dos equips a rebre un gol, fou molt intens i ple de nerviosisme entre els saballuts que intentaven jugar la pilota i un Eibar que amb Lago Junior en punta només va dedicar-se a buscar el joc directe. Però l’encontre hagués pogut canviar als 15 segons si Jon Altuna no hagués creuat massa el seu tir sol davant un David de Navas que ja es veia superat. Seria un toc d’atenció seriós per un Sabadell que només va concedir una nova oportunitat als bascos i seria al quart d’hora de partit en un triple xut des de dins l’àrea local i que finalment Toni Lao acabaria per desfer el perill. Es va acabar aquí el guió ofensiu d’un Eibar que va fer el partit que volia fer i molt seriós en defensa no va donar massa opcions al nostre Sabadell durant la primera meitat. Hiroshi ho va provar i també Juvenal amb serveis de cantonada que sempre acabaven desviats pel porter Xabier. Les triangulacions vorejaven l’àrea visitant amb unes bandes creatives que van portar força perill i amb un tir d’Isaac Cuenca hagués pogut arribar el primer gol. També tocava amb criteri un centre el camp on hi va aparèixer la figura d’Albert Puigdollers per intentar donar més ofensivitat i profunditat als puntes saballuts. El segon temps va ser totalment arlequinat sobretot amb un domini aclaparador de la pilota i també de les ocasions amb un Eibar que només va jugar a defensar-se. El Sabadell ho va intentar per tots els mitjans i amb l’entrada de Fito al camp es va veure un joc més ràpid i elèctric i seu seria el primer avís. També Marc Fernández va portar perill per la seva banda tot anotant un bonic gol de vaselina que l’àrbitre assistent invalidaria per fora de joc inexistent. Als 67 minuts novament la profunditat per banda esquerra donaria una pilota de gol a un Hiroshi que només va tenir que posar el cap per marcar, però acabaria enviant el seu remat massa alt. La desesperació anava creixent i també el bon joc d’un Sabadell que es veia amo i senyor de l’encontre. Fito no arribaria per molt poc a un control que l’hauria deixat sol davant Xabier i tampoc encertaria Joaquin a fer el primer gol d’una tarda realment calurosa i que deixava amb el xiulet final un injust empat sense gols per un Sabadell que va merèixer molt més davant un rival molt defensiu i que voldrà sentenciar l’eliminatòria al seu estadi. Ipurua dictarà sentència definitiva la propera setmana.