Un gran partit per tancar el 2010 a l'estadi

Julián Robles acaba de marcar el primer gol del partit

Sabadell 4-0 Dènia

Sabadell: De Navas, Toni Lao, Alex Ruiz, Azparren, Agustín, Robles, Cuenca (min. 68 Fito), Ciércoles (min. 72 Juvenal), Hiroshi (min. 61 Eneko), Puigdollers i Marc.

Dènia: Iván Vidal, Rubén Primo, Gervasio, Pepín Tortosa, Mendoza, Pinto, Rial, Israel, Koeman (min. 64 Carlos), Pepín (min. 71 Aceitón) i Dani González (min. 53 Nahuel).

Gols: 1-0 Robles (min. 19), 2-0 Cuenca (min. 24), 3-0 Alex Ruiz (min.43), 4-0 Fito (min. 89)

Estadi: Nova Creu Alta (2.000 espectadors)

Darrer partit de l’any a l’estadi que va viure un molt bon encontre, sobretot en una primera meitat d’excel·lència futbolística i que va desarborar l’estratègia defensiva d’un Dènia que va venir a buscar clarament l’empat. Tot l’equip va ratllar a un gran nivell, des de la defensa passant per un centre del camp brillant i acabant per una davantera que va fer gaudir d’allò més al públic que va acostar-se fins l’estadi. Però van ser els visitants qui van tenir la primera i la seva única ocasió durant els 90 minuts. Seria després d’un llançament de cantonada que Rial i de cap faria treballar a De Navas. A partir de llavors foren els nostres qui van fer-se per complet amb el domini de la pilota i ja no van deixar de manar fins al final. Marc Fernández faria anar de corcoll als defenses grocs i va ser després d’una gran jugada seva quan al minut 19 Robles amb el cap aprofitaria una centrada de l’ex de l’Europa per anotar a plaer. Acte seguit el mallorquí ho tornaria a intentar amb un tir que marxaria fora. Però l’estat de gràcia continuaria al minut 24 amb un servei de còrner molt ben assajat i que Isaac Cuenca al segon pal i altre cop, de cap, començaria a fer gran el marcador. Els de Nino Lema gairebé no podien passar del centre del camp i és que els nostres aviat recuperaven la possessió de la pilota davant un rival totalment entregat. I abans d’arribar al descans, una nova gran jugada de Marc la finalitzaria amb tota sobrietat i amb un toc subtil el defensa Alex Ruiz que com Robles feia el seu primer gol aquesta temporada a la lliga. El públic totalment entregat va acomiadar amb una gran ovació als jugadors que a més de fer-ho bonic, van buidar-se sobre el rectangle de joc. La segona meitat va ser molt més ensopida fruit del marcador que tan clarament ens afavoria i poques ocasions es van veure en ambdues porteries. Iván Vidal però va ser un dels millors homes del seu conjunt i sota pals va evitar algun gol saballut més. Els minuts anaven caient i el joc poc a poc també anava a menys fins que a prop del final un altre que s’estrenava com a golejador en lliga, i un dels més joves, cas de Fito, amb una bonica rosca faria el quart de la tarda fent embogir totalment a tots els aficionats que van marxar amb un gran gust de boca en l’últim encontre de l’any 2010 a la Nova Creu Alta.