S'escapa el triomf a tres minuts del final i de penal

Puigdollers ha tingut un llançament de falta que ha sortit fora

Santboià 2-2 Sabadell

Santboià: Michel, Heredia (min. 74 Blas), Maik, Jose, Aleix Vall (min. 46 Kevin), Isaac, Cárdenas, Josué (min. 34 Ramón Masó), Peque, Fran Piera i Monty.

Sabadell: De Navas, Toni Lao, Alex Ruiz, Agustín, Azparren, Ciércoles, Cuenca (min. 88 Raúl Rodríguez), Robles (min. 59 Fito), Hiroshi, Puigdollers (min. 68 Juvenal) i Marc.

Gols: 0-1 Hiroshi (p. min. 50), 1-1 Peque (min. 55), 1-2 Azparren (min. 57), 2-2 Monty (p. min. 87)

Estadi: Joan Baptista Milà (500 espectadors)

En partit avançat a la primera jornada del 2011, Santboià i Sabadell van oferir un partit força fluix a la primera meitat, però molt atractiu i ple d’alternatives a la segona. La veritable llàstima va ser el penal que l’àrbitre va assenyalar per unes mans d’Agustín dins l’àrea saballuda a només tres minuts del final i que acabaria amb l’empat local tot deixant sense el possible liderat sabadellenc, almenys durant les festes de nadal. El primer remat a porteria va ser obra dels de Quim Ayats al minut 16 en una contra que Maik acabaria davant un De Navas que va desviar el primer ensurt. En canvi els nostres no ho van provar fins al minut 35 en un tir de Puigdollers que aturaria sense massa problemes el porter Michel. No massa més donaria una primera meitat força avorrida i sense un clar dominador. En canvi el segon temps es va iniciar amb un clar penal per mans de Jose després d’una centrada de Marc. Hiroshi va fer el primer i va fer embogir als més de 300 arlequinats desplaçats fins a Sant Boi i que van donar color i gran caliu als de Lluís Carreras. Però els minuts bojos es van iniciar ràpidament i l’empat local només trigaria cinc minuts amb un xut ras i sec de Peque en el que no va poder fer res David de Navas. L’apagada va ser generalitzada, però en aquest cas, donaria lloc a una altra realitat amb el primer gol a la lliga de Mikel Azparren de cap i després d’una falta botada per Albert Puigdollers. Novament va esclatar la grada per celebrar el segon gol d’una freda nit. A més la sensació era que els nostres haurien pogut sentenciar en vàries ocasions, com al minut 62 amb un cop de cap de Fito que va enviar fora per molt poc. Acte seguit fou Hiroshi, també amb la testa, qui va tenir el tercer gol de la nit però també perdonaria davant Michel. I a prop del final Juvenal amb un doble remat podria haver fet la sentència definitiva, que no acabaria d’arribar mai. Fet que aprofitaria un Santboià per fer el gol de l’empat després d’un penal que va xiular el col·legiat aragonès per mans d’Agustín. Monty faria la igualada final i deixaria al Sabadell sense el liderat provisional, però amb un punt més que ens farà acabar la primera meitat de la lliga dins les posicions d'eliminatòries d'ascens a la divisió de plata.