Bon partit dels dos equips en un camp poc practicable (Foto: Pedro Salado)

U.D. La Planada 2-1 C.E. Sabadell

CE Sabadell: Segura, Lídia Rúbio, Silvia, Aïna, Gisela, Mélany, Kosy, Tania, Carla Ucero, Judith i Cèlia. També han jugat: Mélody, Lídia Romero i Carla López.

Gols: 1-0 (min.21, p.), 1-1 Tània (min.45+1), 2-1 (min.83).

Estadi: Municipal La Planada-Can Déu (150 espectadors).

Partit molt disputat el que es va veure al Municipal de La Planada Can Déu. Si vé el partit va començar força igualat, Segura va haver d'intervenir un parell de cops per tallar jugades de perill locals, però no va poder fer res desprès de que les arlequinades erressin en treure un córner i en el posterior contracop haguessin de frenar la jugada amb un clar penal, al minut 21, que va transformar l'equip local. Amb l'1-0 al marcador, el Centre d'Esports es va posar les piles i cinc minuts desprès un bon contracop portat per Judith i Tania, va acabar amb xut d'aquesta última enviat a córner per la portera rival, que també es va lluir en el servei d'aquest, refusant amb dificultats un bon cop de cap de Silvia. La Planada contraatacava, però sense tant perill, i al minut 33 Silvia demostrava les ganes arlequinades amb un remat de xilena sense conseqüències, i amb un parell de faltes, que el Sabadell no va poder aprofitar. El màxim perill va ser un bon xut des de dintre de l'àrea que Segura va solucionar solventment. Al minut 46, arribava l'empat, amb un servei de falta de Kosy que Tania pentinava ajustat al segon pal.

La segona part va començar amb un Sabadell disposat a atacar. Judith va disparar als 9 minuts per que enviés a córner l'arquera rival i en la següent acció Segura tallava a 3/4 de camp un contracop local, i començava el domini arlequinat, amb una Judith estel·lar, que en tres minuts, va rematar una bola una mica alta, una altre que va fer lluir a la portera local i una tercera, molt clara que va estavellar a la creueta del pal. Arribàvem al minut 21, i l'únic perill havia sigut un xut des de fora de l'àrea de La Planada, però a partir d'aquell moment el partit es va anivellar. Les carbasses van començar a imposar més muscle enmig del camp i el Sabadell va tardar fins als 32 minuts en trobar un parell de debilitats rivals, la primera en una internada de Judith amb un possible penal i la segona amb un centre d'Aïna sobre la mateixa Judith, que la portera rival va aturar amb problemes. Però allà es va acabar la benzina de les arlequinades, i en el minut 38, una pilota robada a la frontal de l'àrea va permetre posar el 2-1 per a les locals definitiu, confirmat en els últims set minuts, amb molt bona actitud defensiva local i masses presses e imprecisions nostres.