diumenge, 19 de desembre del 2010

18a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-C.D. Dènia


Últim partit de l'any i de la primera volta a la Nova Creu Alta. El Centre d'Esports Sabadell rep a l'estadi al C.D. Dènia amb la idea de seguir la bona ratxa que l'ha portat a encadenar sis jornades sense perdre. I és que des de que va caure a Los Arcos d'Oriola, el Sabadell ha sumat 14 dels darrers 18 punts en joc, cosa que ha fet que l'equip estigui situat entre els quatre primers. El Dènia tampoc es queda enrere i a falta de disputar-se el partit ajornat davant el Mallorca B, porta tres victòries consecutives que l'han fet situar-se a la zona còmode de la classificació.

Pel que fa al partit d'aquesta tarda, Lluís Carreras seguirà sense poder comptar amb els lesionats Manga i Joaquin, a més del sancionat Chapi Arnau. La bona noticia és la recuperació d'Eneko, Azparren i Bermudo, un cop complert el partit de sanció el diumenge passat. D'aquesta manera, el tècnic de Sant Pol de Mar haurà de variar la defensa que va jugar en El Collao fa set dies. L'onze probable seria: De Navas, Toni Lao, Azparren, Agustín, Àlex Ruiz, Ciércoles, Fito, Puigdollers, Cuenca, Marc Fernández e Hiroshi. Així doncs, Toni Lao tornaria al lateral dret. El dubte estarà en veure si continua apostat per Ciércoles i Robles al migcamp o fa entrar un home més creador com Fito. I pel que fa a l'equip de la Marina Alta que entrena una temporada més Nino Lema, no podrà alinear a dos homes molt importants en els seus equemes com són el defensa Óscar López i el davanter català Manolo Bueno.

El partit donarà inici a les 17h. i serà arbitrat per Ocón Arráiz. Un col·legiat de La Rioja, que encara no ha xiulat cap partit al Sabadell. Si que ho ha fet el seu germà, que aquesta temporada arbitra a Segona Divisió A. Sens dubte, un partit difícil el que tindrà el Sabadell, però les estadístiques no són pas dolentes. Els tres cops que el Dènia ha visitat la Nova Creu Alta en la seva història, les darreres tres temporades, en cap d'elles ha sortit victoriós: dos empats i una victòria per la mínima a la temporada 2007-2008.