dimarts, 23 de març del 2010

L'últim partit de Ramon Moya com arlequinat


En els darrers anys els partits entre el Sabadell i el Mallorca B han estat decisius per algun motiu o un altre. I tots ells amb un protagonista en comú: Ramon Moya. Durant la setmana tornarem a viure dos episodis. El que avui ens toca va passar tot just fa una volta de campionat. El passat 8 de novembre, a la jornada dotze de lliga, Ramon Moya va viure el seu darrer partit com entrenador del Sabadell.

La situació era força delicada, ja que venia de perdre al Narcís Sala i de varis partits amb resultats negatius i un joc força dolent, a més de discussions internes dins del vestidor. En aquestes primeres dotze jornades només s'havien aconseguit tres victòries -Lleida, València Mestalla i Gavà- contra tres dels quatre últims classificats. La dolorosa derrota a casa contra el Mallorca B per 1-4, amb bany de joc inclós per part balear, i que l'equip s'havia instal·lat en posició de promoció de permanència i en una greu crisi de joc van precipitar els fets. Primerament Joan Soteras en nom de la directiva va ratificar el mateix diumenge a Ramon Moya, però al dia següent se li va comunicar al tècnic de Castellnou de Seana la seva destitució.

Moya va marxar assenyalant a dos jugadors de la plantilla com a culpables de la mala situació de l'equip i de la seva destitució. Un final no del tot feliç per el millor tècnic dels últims anys i que es va guanyar l'estima de l'afició amb el seu treball.
.