dimarts, 30 de març del 2010

Una volta amb David Pirri


La setmana passada explicàvem l'últim partit de Ramon Moya com entrenador del Sabadell. Avui parlarem del seu substitut, David Pirri. El tècnic de Badia del Vallès va agafar les rendes de l'equip de forma provisional, però els bons resultats i la dificultat que va trobar la directiva per contractar un entrenador de garanties van fer que el director del Futbol Base fos nomenat màxim responsable de la primera plantilla del Centre d'Esports Sabadell.

El seu debut es va produir a la tretzena jornada del campionat amb la visita del Logronyés i en mig d'una setmana molt complicada amb declaracions de Ramon Moya criticant a diversos jugadors per la seva manca de compromís. David Pirri ha donat un nou aire a l'equip i ha millorat el seu joc col·lectiu. L'ex jugador arlequinat es caracteritza per les continues rotacions dins l'equip per tenir tots els jugadors motivats i un joc més ofensiu, amb dos davanters en molts partits, sobretot els que es juguen a la Nova Creu Alta. Els números en aquesta volta avalen a Pirri:

La volta de David Pirri

Partits Jugats: 19
Partits Guanyats: 8
Partits Empatats: 6
Partits Perduts: 5
Gols a Favor: 23
Gols en Contra: 19

30 punts de 57 possibles: 52'63%

Us deixem l'enllaç de la crònica del partit de la primera volta entre el Sabadell i el Logronyés a la Nova Creu Alta que va significar el debut de Pirri a la banqueta.