diumenge, 7 de març del 2010

Victòria amb poca brillantor

Eneko acaba de connectar el cop de cap que establiria l'1-0 al marcador, suposant també la seva estrena com a golejador @rlekinat.

Sabadell 2-0 Gavà

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, David Bermudo, Jaume, Pelegrí (min. 73 Àlex Ruiz), Robles, Blas, Juvenal (min. 70 Jesús Milán), Joel (min. 70 Arnal), Puigdollers i Eneko.

Gavà: Marcos, Rulo (min. 46 Javi González), Juan Carlos, Alfred, Socías, Céspedes, Serramitja, Dani Iglesias (min. 57 Quino), Raducanu (min. 72 Èric), Dani Guerrero i Manteca.

Gols: 1-0 Eneko (min. 28), 2-0 Chapi Arnau (min. 80)

Estadi: Nova Creu Alta (1.800 espectadors)

De més a menys. Aquesta podria ser la definició del partit que va fer el nostre equip davant un Gavà molt tou i que és molt a prop del descens de categoria. Els nostres jugadors van realitzar un primer temps força bo, amb intensitat durant moltes fases del joc i controlant per complert al seu oponent que ben poques ocasions va crear. Però als minuts finals d'aquest primer període i la segona meitat van acabar per desesperar a tota l'afició que sota una pluja intermitent va veure com els de Jaume Bonet van passar de dominats a dominadors i jugant amb un home menys durant els últims 25 minuts de partit. Tot i no passar massa angoixes defensives, vam veure com el Gavà tocava la pilota al centre del camp i no es va donar per vençut quan el marcador encara indicava la victòria dels nostres per la mínima. Amb el segon gol, el partit es va trencar i vam poder fer algun gol més. Al primer temps varem ser nosaltres qui vam avisar amb perill al minut 8 quan una jugada per banda de Joel va acabar amb un xut del davanter lleidatà que Marcos enviaria a servei de cantonada. Semblava que volíem anar ràpidament a per el partit i només deu minuts més tard vam poder avançar-nos quan un remat de Robles després d'un servei de falta acabaria picant al travesser amb l'ajuda de Marcos que va fer una gran aturada. El gol s'anava coent i en la jugada menys esperada va arribar. Corria el minut 28 quan una centrada per banda dreta la va rematar amb el cap Eneko, però Marcos amb les mans molt toves s'empassaria l'esfèrica que va significar el primer gol de l'encontre. El bon partit del porter visitant acabaria tacat per aquest primer gol. El Gavà seguia treballant molt endarrerit i poques jugades ofensives va crear. Però als 40 minuts seria prou clara com per haver empatat. I és que una centrada de d'Albert Manteca la va rematar amb el cap Raducanu al segon pal fent lluir a un David de Navas que faria una aturada enorme. El segon temps va ser força més fluix i el Gavà seria el dominador de la situació durant molt minuts a més de disposar d'una clara opció de gol quan Manteca als 49 minuts va xutar contra el travesser de De Navas. I és que un Sabadell molt apàtic corria sempre darrera la pilota tot i no passar massa més angúnies defensives. Encara es torçarien més les coses per un Gavà que es va quedar amb 10 jugadors per la justa expulsió d'Alfred que veuria la segona groga als 65 minuts per una clara falta sobre Joel quan aquest ja encarava sol la porteria rival. Però tampoc es va notar en excés aquesta situació i fins passada una bona estona no vam tornar a controlar el partit. Blas hauria pogut firmar la sentència però sol davant Marcos no el va poder superar als 68 minuts. Fins que, ara si, la sentència la signaria Chapi Arnau que no va perdonar sol davant Marcos després d'una gran passada a l'espai de Puigdollers. Curiosament els dos autors dels gols saballuts, Eneko i Chapi, s'estrenaven amb la samarreta del Sabadell. D'aquí fins al final, Blas tornaria a tenir una bona ocasió, però altre cop sol davant Marcos no el podria superar en un partit que va finalitzar amb un triomf, important, però sense la brillantor que hauria agradat veure als aficionats que van acostar-se fins a l'estadi.