dimarts, 13 de maig del 2014

Semifinals Copa Catalunya: RCD Espanyol-CE Sabadell


Canvi de xip. Després de la gran victòria davant el Barcelona B, el Centre d'Esports Sabadell canvia de competició per afrontar les semifinals de la Copa Catalunya davant l'Espanyol de Javier Aguirre. Els espanyolistes arriben amb la permanència matemàtica a Primera Divisió i els arlequinats més pendents del partit del proper dissabte a La Romareda davant el Real Zaragoza que del propi partit d'aquesta tarda. De totes maneres, en joc hi és una plaça a la final de al Copa Catalunya del proper dimecres 21 de maig.

Tots dos entrenadors faran jugar els futbolistes menys habituals i, fins i tot, podrien fer debutar a jugadors del filial. Pel que fa al Sabadell, Miquel Olmo ha deixat a Sabadell bona part de l'equip que va jugar el passat dissabte contra el filial blaugrana i s'emporta 5 jugadors del segon equip: Albert Estellés, Joan Noguera, Agus Medina, Aleix Domínguez i Joan Luque. Javier Aguirre també s'emporta a 4 jugadors de l'Espanyol B.

L'encontre corresponent a les semifinals de la Copa Catalunya donarà inici a les 19:15h i serà retransmès per Esport3. Ràdio Sabadell tampoc faltarà a la cita i serà a Montilivi, escenari tant de les semifinals com de la final. L'àrbitre català Sauleda Torrent que xiula a Segona Divisió B serà l'encarregat de dirigir l'encontre.