dimarts, 6 de maig del 2014

Punt que sap a poca cosa

Moha va tornar a ser titular a l'equip de Miquel Olmo (Foto: LFP)

CD Mirandés 2-2 CE Sabadell

Mirandés: Bernardo, Malón, Flaño, Caneda, Koikili, Iván Agustín, Garmendia, Rios (Juan Muñiz, min. 75), Pablo Infante (Díaz de Cerio, min. 76), Iriome i Goiria (Barahona, min. 86)

Sabadell: Nauzet, Cristian, Martí Crespí, Kiko Olivas, Carlos Hernández (Tamudo, min. 68), Espasandín (Tanabe min. 75), Llorente, Longás, Moha (Gato, min. 60), Collantes i Aníbal

Gols: 0-1, Cristian (min. 6); 1-1 Martí Crespí (p.p.) (min. 28); 2-1 Llorente (p.p.) (min. 31) i 2-2, Aníbal (p) (min. 60)

Àrbitre: Bikandi Garrido (Basc)

Estadi: Anduva (3.720 espectadors)

Punt que sap a poc. El Centre d'Esports Sabadell va poder treure un punt de l'estadi d'Anduva que, abans de començar el partit, possiblement haguessin signat molts aficionats, però veient com és va desenvolupar l'encontre va saber a poca cosa. Un partit que el Sabadell va començar de la millor manera possible: avançant-se al marcador amb un gol de Cristian García. L'egarenc, que no marcava des de la primera jornada del campionat de lliga contra el Mallorca, va superar el porter Bernardo amb un gran xut des de la fronta del àrea. Per primer cop en molts partits els arlequinats s'avançaven en el marcador fora de casa. Els arlequinats tenien el partit controlat, però el Mirandés avisava en jugades a pilota aturada. En una d'aquesta i gairebé a la mitja hora de partit s'igualaria el marcador. Un gol d'autèntica mala sort, ja que Garmendia ha rematat de cap malament un servei de cantonada, però amb la mala fortuna que ha pica en el cap de Martí Crespí i s'ha introduït en la porteria de Nauzet sense que el porter canari pogués fer res. Sense gaire cosa, el Mirandés havia aconseguit empatar el partit i pocs minuts més tard aconseguiria capgirar el resultat amb un altre gol en propia porteria d'un jugador sabadellenc. En aquesta ocasió va ser Fernando Llorente qui va sorprendre Nauzet al primer pal pentinant l'esfèrica. El Mirandés es posava al davant en el marcador amb dues jugades a pilota aturada i amb dos gols de futbolistes arlequinats. Aquests dos gols van fer mal als jugadors del Centre d'Esports que no van saber reaccionar en els deu minuts que restaven fins al temps de descans. A la repressa ja es va veure un altre Sabadell decidit a buscar la porteria de Bernardo i capgirar novament el marcador. Els arlequinat controlaven la possessió de la pilota i el premi va arribar en una gran acció d'Aníbal Zurdo. L'ex del Guadalajara es va anticipar a César Caneda i Flaño, arribant des del darrera, va fer caure el davanter mexicà dins l'àrea i Bikandi Garrido no va dubtar en assenyalar el punt de penal. A més, el jugador local va ser expulsat amb vermella directa. El mateix Aníbal va transformar la pena màxima amb un xut de gran potència com és habitual en ell. Amb un jugador de més i mitja hora per endavant el Sabadell va ser dominador clar del partit i va tenir un parell de bones ocasions per endur-se els tres punts com ara un remat de cap de Raúl Tamudo a centrada de Sotan Tanabe, però el del Singuerlín va rematar un mica forçat a fora. També Fernando Llorente va tenir una bona oportunitat en una bona jugada col·lectiva del Sabadell, però el seu xut va sortir un pèl alt. En els darrers minuts de partit el Sabadell va tancar al Mirandés al seu propi camp, però no va aconseguir trenar cap jugada que acabés amb ocasió a la porteria de Bernardo. En definitiva, punt que es va endur el Sabadell d'Anduva tot i que podien haver acabat en tres de haver estat una mica més encertat de cara a porteria.