dilluns, 26 de maig del 2014

I seguim somiant!

Pinya de l'equip en el moment de marcar l'1-0 (Foto: LFP)

CE Sabadell 1-0 CD Tenerife

Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Martí Crespí, Espasandín (Clerc, min. 67), Juanjo, Hidalgo (Gato, min. 60), Longás, Tanabe (Llorente, min. 83), Collantes i Aníbal

Tenerife: Roberto, Bruno, Alberto (Rivero, min,. 62), Carlos Ruiz, Raúl Cámara, Aitor Sanz, Moyano, Ricardo León (Cristo Martín, min. 62), Suso, Ayoze Pérez i Juanjo (Aridane, min. 67)

Gol: 1-0, Carlos Ruiz (p.p.) (min. 39)

Àrbitre: Sureda Cuenca (Balear)

Estadi: Nova Creu Alta (10.182 espectadors)

I seguim somiant! El millor equip com a loca de la lliga ho va tornar a demostrar derrotant a un rival directe com el Tenerife i deixant-lo sense opciones de lluitar per el PlayOff. Una victòria que suposa la setena consecutiva a l'estadi i la cinquena derrota seguida del Tenerife que està acabant la temporada bastant malament i sense opcions a lluitar per l'ascens a Primera. El Sabadell era conscient que només una victòria el permetria seguida amb esperança de la zona alta i així es va notar en el primer temps quant va ser dominador clar del partit i el Tenerife només va inquietar la porteria de Nauzet ja a les acaballes de la primera meitat. Les primeres oportunitats han estat sabadellenques com ara un acció de Collantes que després de rebre una passada en profunditat de Longás ha regatejat a Roberto, però el seu xut escorat i sense porter l'ha tret un defensor quant l'estadi ja cantava el primer gol de la tarda. Sotan Tanabe també va tenir la seva oportunitat amb un potent xut des de la frontal de l'àrea que va sortir fregant el pal després de ser desviat per un defensor del Tenerife. De nou Collantes ho provaria amb un xut de falta directa des de molt lluny que entre Roberto i el travesser han evitat l'1-0. El gol era qüestió de temps i ha arribat en una acció de fortuna. Centrada de Longás per banda dreta i Carlos Ruiz a l'intentar rebutjar el perill s'introduïa la pilota a la seva porteria. El Sabadell s'avançava al marcador a poc per acabar el primer temps. En la darrera acció dels primers quaranta-cinc minuts arribaria una jugada clau. Ayoze era derribat per Nauzet, però Sureda Cuenca no estimava oportú expulsar al porter canari. La falta posterior acabaria sense conseqüències i el Centre d'Esports arribava amb avantatge al marcador al marcador. En el segon temps, el Tenerife va reaccionar lògicament ja que es jugava les seves darreres opcions de seguir lluitant pel PlayOff. Álvaro Cervera va fer entrar jugadors ofensius com Rivero, Cristo Martín i Aridane i va tancar el Sabadell en el seu propi camp. Nauzet va tornar a ser clau perquè els arlequinats poguessin aconseguir la victòria. Suso ha estat molt actiu per banda dreta, però les seves accions no trobaven rematador. El Sabadell va poder sentenciar el partit amb jugades al contracop. Aníbal Zurdo, que no va poder marcar per setena setmana consecutiva, va tenir dues bones oportunitats: la primera en un cop de cap que va aturar amb problemes Roberto i la segona després d'una molt bona acció de Gato, però no va arribar per poc a la centra de l'alacantí. Els darrers minuts van ser d'autèntic infart amb un Sabadell defensant-se com podia i el Tenerife esgotant les seves últimes opcions. Per sort, el gol de l'empat no va arribar i el Sabadell amb 58 punts continua amb les opcions intactes per entrar al PlayOff d'ascens. Propera parada: Madrid.