dissabte, 10 de maig del 2014

38ª Jornada Lliga: CE Sabadell-FC Barcelona 'B'


Continuar somiant. El Centre d'Esports Sabadell vol fer bo el punt aconseguit la passada jornada a l'estadi d'Anduva davant el Mirandés derrotant al Barcelona B en el darrer derbi català de la temporada. Els blaugranes venen de perdre a casa davant el Córdoba amb un gol de l'ex arlequinat Uli Dàvila, però abans havien estat capaços d'encadenar nou jornades sense perdre i col·locar-se a la tercera posició de la classificació. Davant, això si, tindran al millor equip com a local de la lliga com és el Sabadell.

Per aquest encontre important davant el filial blaugrana, Miquel Olmo ha convocat tots els jugadors disponibles menys el lesionat Pablo Ruiz que ahir mateix va passar per quiròfan per sol·lucionar el seu trencament de lligaments creuats. Pel que fa al Barcelona B, Eusebio Sacristán té les baixes de Carles Planas, Campins, Pol Calvet i Juste que es troben lesionats.

El partit corresponent a la trenta-vuitena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 20h i serà retransmès per Esport3. Ràdio Sabadell tampoc faltarà a la cita com és norma habitual. El gallec David Pérez Pallas serà l'encarregat de dirigir l'encontre. La darrera visita del Barcelona B a la Nova Creu Alta va acabar amb victòria èpica del Sabadell que va capgirar un 0-2 advers per acabar guanyat per 3-2 en una gran segona meitat del llavors equip entrenat per Lluís Carreras.