divendres, 12 d’abril del 2013

El Rival: SD Huesca



Nova visita a l'estadi del Huesca, però aquest cop sense el fred que ens va rebre la temporada passada quant en ple hivern vam jugar un encontre sota zero. Enguany, les necessitats dels locals seran les mateixes ja que volen sortir de la zona perillosa de la taula i a casa és on es mostren amb més credencials per aconseguir-ho. A la banqueata tampoc hi serà el mateix tècnic que el partit de la primera volta, i és que durant el passat mes de desembre, en plenes festes nadalenques, la directiva aragonesa va decidir substituir Ángel Royo per un home de més experiència com és Jorge D'Alessandro i que debutaria amb un empat al camp del Xerez.

Un entrenador que ja va enfrontar-se l'any passat al nostre Sabadell en el que seria el seu debut, llavors entenant al Gimnàstic de Tarragona, en un partit de funest record ja que vam caure per un contundent 5 a 0. No serà una sortida gens fàcil, ja que els locals són un equip a qui és complicat fer gols, molt ordenat i molt experimentat a la categoria amb futbolistes que tenen molt de recorregut. Noms com els del porter Luís Garcia, els defenses Carlos Diogo, Rivas o Álex Pérez. Els centrecampistes Jorge Larena, Luís Helguera i, sobretot, Camacho, un dels motors de l'equip o els davanter Nacho Novo o l'exarlequinat Tariq Spezie.

A casa, tot i ser un rival complicat de batre, cal dir que també els costa molt enllaçar victòries i, de fet, la primera de la lliga no arribaria fins a la jornada 14 quan van derrotar per 2 a 1 al Guadalajara. Equips com el Real Madrid Castilla, Girona o Elche només han estat capaços d'empatar-hi. Al mercat d'hivern, van reforçar la plantilla per tal d'intentar assaltar les places de permanència i firmarien quatre futbolistes com a cedits: el defensa Echaide procedent d'Osasuna, els migcampistes Miguel Garcia i Juan Carlos provinents dels filials del Granada i Deportivo de la Corunya, respectivament, i el davanter Pacheco procedent del Liverpool.

La darrera visita que vam fer al Alcoraz data de la temporada anterior en un duel força avorrit que acabaria sense gols, però que significaria el debut amb el Sabadell de l'andalús Ezequiel Calvente.