diumenge, 7 d’abril del 2013

33a Jornada Lliga: CE Sabadell-Real Sporting Gijón


Trencar la mala dinàmica. El Centre d'Esports Sabadell vol guanyar d'una vegada per totes i trencara una ratxa que ja dura cinc partits sense guanyar i quatre derrotes consecutives. A casa, ja son dos derrotes dures davant Ponferradina i Las Palmas i els arlequinats volen donar una alegria a l'afició davant un històric del futbol espanyol com és l'Sporting de Gijón. L'equip asturià es troba en el millor moment de la temporada i acumula tres victòries consecutives que l'han fet reenganxar-se en la lluita per les eliminatòries d'ascens a Primera, categoria que va perdre fa gairebé un any.

Per aquest encontre davant l'Sporting, Lluís Carreras recupera efectius com Óscar Ramírez i Tortolero després del seu partit de sanció i Moha i Longàs s'han recuperat de les seves molèsties musculars. Qui no ho ha fet i no podrà ser de la partida és Juanjo Ciércoles. A més, Jesús Olmo, Espasandín i Raúl Goni continuen de baixa. Aquest últim va ser operat aquesta passada setmana. Pel que fa a l'Sporting que entrena José Ramon Sandoval, té les baixes del porter Cuéllar, Ricardo i Juan Muñiz. La bona notícia pels asturians és la recuperació del davanter croat Mate Bilic que ha estat tota la setmana arrossegant molèsties físiques.

El duel entre Centre d'Esports Sabadell i Real Sporting Gijón donarà inici a les 20h i serà retransmès per Canal+. Un fet que és històric, ja que l'esmentat canal serà el primer cop que visiti l'estadi de la Nova Creu Alta. El murcià José Maria Sánchez Martínez serà l'encarregat de dirigir l'encontre. Tres precedents del Sabadell amb aquest col·legiat amb balanç de dos empats i una derrota. La darrera visita de l'Sporting Gijón a la Nova Creu Alta fa justament 25 anys, llavors a Primera Divisió, i els arlequinats van aconseguir la victòria amb un solitari gol de Sánchez.