dijous, 25 d’abril del 2013

El Rival: CD Mirandés


Segona visita del nostre Sabadell a l'estadi d'Anduva, on per primer cop en lliga hi trepitjarem la gespa burgalesa. Els de Carlos Pouso són un dels equips més agressius i que exerceixen una pressió més dura i forta al seu rival, encara més quan juguen al seu cap on es fan veritablement forts i molt difícils de superar. Volen seguir el seu camí cap a la permanència, únic objectiu de la temporada amb molt de treball i molt de sacrifici per part de tota una plantilla conjurada a tal fita en l'estrena de l'equip a la divisió de plata del futbol espanyol.

Després de la gran gesta que van assolir la campanya anterior plantant-se a la semifinal de la Copa del Rei, enguany no van poder repetir èxit i després de superar la primera ronada guanyant al Recreativo a casa per 2 a 0, van caure eliminats a Gijón davant l'Sporting per 2 a 1. Per tant, la lliga va quedar com a únic objectiu, molt il·lusionant per una població, Miranda de Ebro, que està bolcada amb l'equip. Al seu camp costa fer gols i en tota la primera volta només dos equips han estat capaços de fer-ne més d'un. L'intractable Elche (1-2) i l'Hércules (3-2) que hi va caure derrotat. La resta, marcadors sempre ajustats però també molt curts. La primera victòria de la temporada a Anduva, però, significa també un dels encontres on els aficionats locals han vist més gols i és que van ser capaços de derrotat per 3 a 0 al Barcelona B. Es tracta d'un equip amb molt ofici que aprofita a la perfecció les jugades a pilota aturada i on els defenses que s'incorporen a l'atac són també un perill constant. Sota pals hi acostuma a jugar Goitia amb una defensa contundent amb futbolistes com Koikili, Garmendia, César Caneda o Javi Sòria. 

El centre del camp també molt batallador no és fàcil de guanyar-lo ja que acumulen molt de muscle a la zona ample amb jugadors com Iván Agustín, Muneta, Martins, Iribas o Ruper, mentre que al davant la màgia de Pablo Infante sempre és un perill al igual que Goiria, la força de Mújika, la rapidesa d'Alain Arroyo o el màxim artiller Diaz de Cerio. A més, al mercat d'hivern va arribar procedent del Las Palmas el defensa Sergio Suárez i també en qualitat de prèstec ho faria Antonio Martínez del filial del Real Madrid, tot i que la segona meitat de la temporada anterior ja va jugar amb els de Carlos Pouso. A la porteria firmava Bernardo que es trobava sense equip, al igual que Luís Morán que tampoc tenia equip. Per contra, marxava el porter Iván Crespo a l'Alavès, Cases a l'Alcoyano, Bernal al Leganès i deixava la plantilla també Gonzalo Colsa.