divendres, 19 d’abril del 2013

35a Jornada Lliga: CE Sabadell-RC Recreativo Huelva


Tornar a guanyar. El Centre d'Esports Sabadell vol tornar a sumar els tres punts de la victòria després de la dura derrota patida al Alcoraz d'Osca en la darrera jugada del partit. A més, tallar la sagnia de gols en contra en els darrers partits -vint en els últims sis- és primordial per poder treure alguna cosa positiva de l'encontre d'aques vespres. Davant hi serà el Recreativo de Huelva que entrena el vallesà Sergi Barjuan. Un Recre que es troba en la zona mitja de la classificació després d'una mala ratxa de resultats.

Pel partit d'aquest vespre, Lluís Carreras ha fet convocatòria de vint futbolistes i haurà de descartar dos jugadors minuts abans. En la llista de convocats hi figura Juanjo Ciércoles que no va poder jugar la setmana passada per petites molèsties. També tornen Pablo Ruiz i Aníbal després de complir el partit de sanció. Espasandín, Tortolero i Fito continuen lesionats. Pel que fa al Recreativo Huelva, Sergi Barjuan té importants baixes com per exemple Brozek, Morcillo, Montoro, Dimas i l'ex arlequinat Albert Puigdollers que amb un petit trencament muscular no podrà tornar a la Nova Creu Alta.

L'encontre entre catalans i andalusos corresponent a la 35a jornada del campionat de lliga donarà inici a les 21h i serà retransmès per MarcaTV. A més, i com és habitual, els companys de Ràdio Sabadell també hi seran presents a l'estadi. El castellà-manxec Arcediano Monescillo serà l'encarregat de dirigir l'encontre. Tres precedents amb aquest col·legiat i cap victòria arlequinada fins al moment. Esperem trencar la ratxa.