divendres, 22 de febrer del 2013

El Rival: Xerez CD


Aníbal en una acció del Sabadell-Xerez de la primera volta (Foto: Pedro Salado)

L'equip andalús ha notat des de principi de temporada la baixada de pressupost respecte anys anteriors, fet que s'ha vist en un equip molt més just i que no té altre objectiu que la permanència. I és que els de Chapín van tenir un inici de campionat complicat ocupant places de descens i sense obtindre bons resultats ni a casa ni tampoc a fora del seu estadi amb derrotes tan dures com les que van viure davant el Mirandés per 0 a 4 o el Real Múrcia per 0 a 3 que els deixaria molt tocats. Una ratxa negativa de 14 partits sense guanyar han portat a la directiva a destituïr a Esteban Vigo sent rel·levat per Carlos Rios, ex Cartagena la temporada passada.

De totes maneres, no ens serà fàcil treure els tres punts de Chapín, ja que compten amb jugadors de qualitat ofensivament parlant com Tato o l'exespanyolista Lucas Porcar. I és que cal remarcar que equips tant temibles com Racing Santander, el mateix Elche o el Villarreal no van ser capaços de vèncer. Van haver de millorar la sangria de gols en contra que varen patir sobretot a l'inici de lliga que, a més, es veuria encara mes perjudicat per la falta de gol d'un dels equips de la lliga a qui més li està costant perforar les xarxes rivals. Tampoc els ha ajudat el mal estat del seu terreny de joc amb una gespa molt castigada durant un llarg període de temps.

La darrera visita que vam fer a l'estadi de Chapín data de la temporada passada en un encontre que va disputar-se entre setmana, ja que la que devia ser la primera jornada de campionat es va suspendre per la vaga de futbolistes que deixaria sense futbol als aficionats durant el mes d'agost. Finalment, el partit es disputaria a mitjans d'otubre i el resultat final seria d'empat a dos goles en un duel on sobresortiria el porter David De Navas que va fer un gran encontre. S'avançarien els locals amb gols de Tato i Robusté a la sortida d'un córner, mentre que Lanzarote amb una mica de fortuna escurçaria distàncies i, finalment, Juvenal de penal comès sobre Florian establiria la igualada final.