divendres, 15 de febrer del 2013

El Rival: Real Madrid Castilla CF


Jesé Rodríguez és un dels referents del Real Madrid Castilla (Foto: Real Madrid)

Equip ple de joventut que ha mostrat durant el primer tram de campionat una filosofia de joc ofensiu organitzat per un futbolistes molt ben dotats tècnicament, però també inexperts que en ocasions els han fet deixar de sumar punts en moments claus de partit. Cas, per exemple, de la remuntada del nostre Sabadell que en menys de deu minuts vam ser capaços de capgirar un 2 a 0 en contra per acabar guanyant 2 a 3 amb gols de Moha i dos d'Aníbal. Els madrilenys, però, són un equip temible en quan al seu joc d'atac, ja que han estat un dels conjunts més golejadors mostrant molta facilitat realitzadora cara a porteria contrària. Jesé Rodríguez, possiblement un dels jugador amb més futur de la pedrera blanca, i també Denis Cheryshev com a màxims artillers del filial blanc.

Fora de casa els ha costat arrencar molts resultats positius i és que on es troben millor és a la Ciutat Esportiva de Valdebebas, on han sumat la major part dels seus punts. De tota manera, han guanyat a camps complicats i marcant quatre gols a cadascun d'ells com al Pedro Escartín de Guadalajara per 3 a 4 o al José Rico Pérez davant l'Hércules per 2 a 4. També van ser capaços de puntuar a estadis difícils com els del Huesca, Real Múrcia, Mirandés o, darrerament, el del Xerez.

La darrera visita que va fer-nos el filial del Real Madrid a l'estadi de la Nova Creu Alta data de l'inici de la temporada 1992/93 en un partit vibrant que finalitzaria amb victòria dels nostres per 2 a 1 amb gols de Joan Barbarà que, a més, significava el número 2.700 del nostre club, i també de Borge. Ja en temps d'afegit Ramis anotaria la diana de l'honor per un conjunt on hi actuaven homes que arribarien a ser tant importants com Urzaiz, Torres Mestre, Esnaider o el mateix Toril, ara entrenador de l'equip madridista.