dissabte, 2 de febrer del 2013

24a Jornada Lliga: CE Sabadell-FC Barcelona 'B'


Derbi. De nou, el Centre d'Esports Sabadell afronta un derbi català a la Nova Creu Alta. Després de la gran victòria aconseguida davant el Girona, els arlequinats s'enfronten al filial del Barcelona que entrena Eusebio Sacristán. El Sabadell buscarà la tercera victòria consecutiva com a local i oblidar la derrota contundent a El Madrigal i davant el Villarreal. El Barcelona B arriba amb la moral pels núvols després de derrotar al Real Madrid Castilla en el mini clàssic de la Segona Divisió A.

Pel partit d'aquesta tarda, Lluís Carreras té les baixes conegudes de Jesús Olmo, Dani Tortolero i Víctor Espasandín i, a més, s'ha d'afegir a Fito Miranda que estarà entre cinc i sis setmanes fora dels terrenys de joc després de la seva lesió al tormell en l'encontre davant el Villarreal. Si que hi podrà jugar Manu Lanzarote. El barceloní va donar l'ensurt en l'entrenament de dijous amb un fort xoc amb Pablo Ruiz, però finalment podrà ser de la partida. Sens dubte, una gran notícia.

El partit corresponent a la 24a jornada del campionat de lliga donarà inici a les 18h i serà retransmès, com és habitual, per Esport3. A més, també es podrà seguir per Ràdio Sabadell 94.6. L'andalús Mariscal Sánchez serà l'encarregat d'impartir justícia. Tres precedents amb aquest col·legiat i cap victòria. El darrer encontre a El Molinón i davant l'Sporting Gijón que va acabar amb empat a zero.