diumenge, 24 de febrer del 2013

27a Jornada Lliga: Xerez CD-CE Sabadell


Guanyar fora. El Centre d'Esports Sabadell vol mostrar la cara de la Nova Creu Alta també a domicili com ho fa a l'estadi. Els arlequinats no vencen lluny de Sabadell des del mes de desembre quant ho van fer a El Sardinero davant el Racing. Llavors s'estrenava a la banqueta José Aurelio Gay i avui ho farà Juan Carlos Rios a la banqueta del Xerez en substitució d'Esteban Vigo després d'acumular una ratxa negativa de 14 partits sense guanyar i ser el colista del campionat.

Per aquest desplaçament a terres andaluses, Lluís Carreras no podrà comptar amb el sancionat Toni Lao ni amb els lesionats Jesús Olmo, Tortolero, Espasandín, Arteaga i Toño. La bona notícia podria ser el debut de Samuel de los Reyes, jugador procedent del filial del Sevilla que ha fitxat aquesta mateixa setmana. Pel que fa a l'equip de Juan Carlos Rios, l'andalús no podrà alinear al lesionat José Mari ni al sancionat David Prieto. Dues baixes sensibles en l'equip de Chapín.

L'encontre corresponent a la 27a jornada del campionat de lliga donarà inici a les 21h i es podrà veure per Teledeporte, nou canal que retrasnmetrà partits de la segona divisió. A més, com sempre, també es podrà seguir a través de Ràdio Sabadell 94.6. L'àrbitre de l'encontre serà el càntabre Arias López.